هاشمی گفت: خبر آزادسازی واردات لوازم خانگی به کشور از اساس کذب است و گاهی به نظر می‌رسد برخی از افراد به دنبال انحصار هستند.

عباس هاشمی دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خبر واردات لوازم خانگی اظهار کرد: این خبر از اساس کذب بود. مدتی قبل وزارت خزانه داری آمریکا مجوزی در راستای رفع بخشی از تحریم‌ها داده بود. اعلام کرده بودند اقلامی را که ایران قصد دارد وارد کند می‌تواند از اموال بلوکه شده خود تامین ارز کرده و وارد کشور کنند. اصلا حرفی از لوازم خانگی در میان نبود و این خبر کهنه را بهانه کردند.

او تصریح کرد: عده‌ای در داخل کشور نگران باز شدن واردات هستند و گاهی به نظر میرسد به دنبال انحصار باشند و این موضوع نگران کننده‌ای است. تا نام کره جنوبی مطرح می‌شود اعلام می‌کنند که کسی به دنبال واردات هستند در حالی که کشور استراتژی دارد و همینطور آزاد و بی حساب و کتاب نیست.این خبر مجوزی کلی است که می‌تواند برای تامین دارو، رفع بدهی‌های قبلی و مواردی از این قبیل مورد استفاده قرار بگیرد.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با تاکید بر این که از اساس حرفی از واردات لوازم خانگی مطرح نیست، گفت: استراتژی صنعتی و اقتصادی کشور مبنای واردات است و کسی برای واردات لوازم خانگی تعیین تکلیف نمی‌کند، هیچ کشوری اجازه تعیین تکلیف برای واردات یا تولید محصولی مثل لوازم خانگی برای ما را ندارد.


بیشتر بخوانید:


هاشمی ادامه داد: اولویت ما برای واردات مواد اولیه، ماشین آلات، تجهیزات و مواردی ازاین قبیل است و کسی خواستار واردات مواد اولیه به کشور نیست. بعد از مدت ها دست و پنجه نرم کردن با مشکلات و شرایط سخت، تازه واحدهای تولیدی دارند شکل می‌گیرند و به ثبات می‌رسند.

او تصریح کرد: این خبر از سمت برخی منتشر شد که نگران سهم بازار داخل خودشان هستند؛ نگران بودند زمانی واردات باز شده و برای تولید با مشکل مواجه شوند در حالی که این ممنوعیت تا ابد ادامه نخواهد داشت و کسانی که نگران این موضوع و سهم بازارشان هستند باید به دنبال بهبود کیفیت تولیدات خود باشند.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با تاکید بر این که منافع عده‌ای در انتشار این خبر بود تصریح کرد: ممنوعیت واردات تیغ دولبه است و اگر زمان و اصول مناسبی برای آن تعیین شده باشد می‌تواند برای بهبود فضای تولید موثر واقع شود اما ایجاد فضا برای توسعه واحد‌های تولیدی نباید باعث انحصار و ضایع شدن حقوق مصرف کنندگان شود. انحصار در نهایت جلو پیشرفت واحدهای تولیدی را گرفته و باعث ضایع شدن حقوق مصرف کنندگان می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
با عرض پوزش انسان عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود وابستگی و واردات لوازم مصرفی مردم و مطابق آن صادرات نفتی جهت واردات یعنی بازگشت 1به تله ی چماق و هویج دشمنان 2بیکاری و تعطیلی کارگران و نبود آرامش در خانوارها 3 ضعیف تر کردن اقتصاد و فدرت پول ملی 4ترویج و رونق سوداگری و بذهکاری بیشتر در جامعه ووو
Iran (Islamic Republic of)
فاطمی کیا
۰۸:۱۳ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
با سلام
اینکه عده ای در داخل کشور به اسم حمایت از تولید داخلی نگران واردات خودرو و لوازم خانگی هستند ، حمایت از تولید داخلی نبوده بلکه نگران از کاهش قیمتهای خودشان و کاهش درآمد خودشان است .
جای سئوال سات بطور مثال :
یک تلویزیون 50 اینچ سامسونک تولید کره با کارگر بالای 1000 دلار ونبود متریال اصلی در کشور و... تولید میشود ، با کشتی بعد از کذشتن از هزاران کیلومتر راهی امارات میشود .
پس از آن با هزار وسیله به اقلیم کردستان میشود و توسط کولبر وارد کشور میشود . در نهایت با هزار مشکل وارد بازار تهران میشود .
حالا جای سئوال است همین تلویزیون با تولید داخل که 300کیلومتر هم جابجا نمیشود و با کارگر ایرانی 150دلار تولیدمیشود و.... فقط یک میلون اختلاف قیمت دارد
اگر این رانت و دست در جیب ملت کردن نیست اسمش چیه
کجای این حمایت از تولید داخلیه
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۸:۰۲ ۲۰ شهريور ۱۴۰۰
کیفیت کالای داخلی را آنقدر بالا ببرید که با ورود کالای خارجی کسی کالای خارجی نخرد.... ممنوع کردن واردات کمکی به کالای داخلی نمی کند... البته به مردم عادی کمک می کند!
آخرین اخبار