به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، عابدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان با اعلام این خبر گفت: برای طرحهای مشمول دریافت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری ۳۷۱ میلیارد تومان بر عهده استان بوده که با پرداخت ۴۱۱ میلیارد تومان، اشتغالزایی در این حوزه به میزان ۱۱۰ درصد محقق شده است.
او از مدیران دستگاههای اجرایی خواست در راستای جذب اعتبارات تلاش کرده و فرصتهای اشتغالزایی فراهم کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با اشاره به اینکه اولویت با طرحهای نیمه تمام است افزود: مدیران دستگاههای اجرایی اول به جذب اعتبارات و سپس اجرایی شدن پروژهها بیندیشند.
عابدی همچنین گفت: فرمانداران در شهرستانها باید در طرحهای اشتغال و سرمایه گذاری به عنوان ناظران ویژه همکاری لازم را داشته باشند.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هم در این جلسه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ هزار و ۳۶۱ فرصت و تعهد شغلی از سوی دستگاههای اجرایی اعلام شده که تا کنون ۳ هزارو ۲۱۸ نفر در سامانه رصد، ثبت اشتغال نکرده اند.
اشرفی افزود: در سال جاری بالاترین میزان درصد تحقق اشتغال را شهرستانهای زیرکوه، طبس و فردوس به خود اختصاص داده اند که بالاترین میزان عملکرد از نظر تعهد اشتغال را شهرستان فردوس داشته است.
جعفری، مدیر کل اقتصاد و دارایی استان هم گفت:از ۳۰۰ طرح سرمایه گذاری پیشنهادی در استان ۱۶۰ طرح از سوی فرمانداریها و ۱۴۰ طرح از جانب دستگاههایی متولی سرمایه گذاری دریافت شده است.
او افزود: با بررسیها انجام شده ۱۰۲ طرح به عنوان فرصتهای سرمایه گذاری استان تاییدیه گرفته شده است که پیش بینی شده با اجرای این ۱۰۲ طرح برای ۶ هزارو ۶۷۰ نفراشتغال ایجاد شود.
خانی نژاد سرپرست حوزه برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در این جلسه گفت: در سال جاری ۲۳ پروژه اقتصادی مقاومتی در ستاد فرمانداری مصوب شده که ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام این پروژهها نیاز است.
انتهای پیام/ک