استاندار کرمان:

برای پیاده روی اربعین هنوز پذیرش عراق قطعی نشده است

زینی وند گفت: تا این لحظه برای پیاده روی اربعین، پذیرش عراق قطعی نشده است و مردم بدون توجه به اطلاعیه‌های رسمی حج وزیارت هیچ گونه اقدامی نکنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی زینی وند استاندار کرمان امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، با اشاره به بروز مواردی از بیماری قارچ سیاه در استان گفت: در اوج بیماری کرونا حدود ۲ هزار و ۳۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ تخت کرونایی در سطح استان آماده شده بود و باید این وضعیت حفظ شود.

او افزود: در فرصتی که حجم بیماری کمتر می شود، باید از سوی دانشگاه های علوم پزشکی و مسئولان پیگیری و آمادگی افزایش داده شود؛ زیرا معلوم نیست در آینده چه اتفاقی می افتد.

زینی وند تصریح کرد: در بیماران با طول دوره درمان اگر در مراکز رسمی دولتی و داروخانه ها بیمه به کمک نیاید، افرادی که تمکن مالی ندارند، اصلا توان تامین دارو را نخواهند داشت؛ زیرا هزینه بسیار بالایی دارد  و دانشگاه های علوم پزشکی خود را حتما ملزم کنند داروی این بیماری را داشته و دقیق تحت یک سامانه توزیع و رصد شود و دستگاه های نظارتی توجه داشته باشند که بازار سیاه این داروها به وجود نیاید.

او بیان کرد: تا این لحظه برای پیاده روی اربعین، پذیرش عراق قطعی نشده و عمومی نیست و از مردم درخواست داریم، بدون توجه به اطلاعیه های رسمی حج و زیارت، هیچ اقدامی برای اعزام و تردد زمینی انجام ندهند و هرگونه تصمیم جدی در بحث اربعین از طریق مراجع رسمی اعلام می شود.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه در بحث برگزاری مراسم جاماندگان اربعین در سطح استان تدبیر موضوع را بر عهده فرماندارن می گذاریم، گفت: مراسم ایام محرم را به خوبی مدیریت کردیم و ۷۰ درصد از هیئت های مذهبی مسائل را رعایت کردند.

او افزود:  اربعین را هم می شود مدیریت کرد؛ اما در جاهایی که وضعیت کرونایی قرمز است محدودیت ها بیشتر است و در نقاط دیگر برای برگزاری مراسم، فرمانداران با رعایت شیوه نامه های بهداشتی، پیاده روی ها را محدود کنند.

استاندار کرمان عنوان کرد: برای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها نیز باید آمادگی وجود داشته باشد و البته هنوز ستاد ملی تصمیم قطعی اعلام نکرده اما آموزش و پرورش استان کرمان باید آمادگی هر شرایطی را داشته باشد و کمیسیون دانشجویی نیز در هفته جاری برگزار و مروری بر شرایط وجود داشته باشد تا وضعیت استان را بدانیم.

زینی وند با بیان اینکه درباره گشایش در برخی مشاغل نیز تصمیم گیری بر عهده فرمانداران است و باید تدبیر شود، افزود: حکم کلی برای همه استان نمی دهیم؛ زیرا وضعیت شهرستان ها متفاوت است و هر فرماندار باید براساس وضعیت شهرستان تصمیم گیری کند.

او تصریح کرد: براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی، آمادگی تزریق روزانه بین ۳۰ تا ۴۰ هزار واکسن کرونا در استان را داریم و با اختصاص یافتن واکسن بیشتر، ممکن است ظرفیت بیشتری داشته باشیم و فرمانداران این آمادگی را ایجاد کنند و همه به کمک بیایند ضمن اینکه ناگزیر هستیم برای واکسیناسیون عمومی از امکانات مستقر موجود استفاده کنیم.

حسین صافی زاده معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست، با بیان اينکه شاهد رود نزولی در استان هستیم، بیان کرد: بیماران بستری ۲۵ درصد کاهش  و ۳۰ درصد بیماران هم در بخش سرپایی کرونا در هفته گذشته داشته ایم.

او افزود: میزان واکسیناسیون کرونا در استان کرمان بالاتر از متوسط کشور بوده و روند واکسیناسیون کرونا در استان پیشرفت خوبی داشته است.

صافی زاده با بیان اینکه کاهش موارد ابتلا به معنی تمام شدن کرونا نیست، افزود: تاکنون ۴۳ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان کرمان، دوز اول و ۲۳ درصد هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

او تصریح کرد: با توجه به تغییر وضعیت کرونایی شهرستان ها، می توانیم یکسری بازگشایی در برخی اصناف داشته باشیم اما باید حتما نظارت بر این مکان ها باشد تا تداوم روند نزولی ابتلا به کرونا را شاهد باشیم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در وضعیت خیلی شکننده ای هستیم و امیدواریم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی روند نزولی بیشتری شاهد باشیم و به ثبات برسیم.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار