کاظمی گفت: دانش آموزان پر خطر در اولویت واکسن قرار دادند و مکاتبه‌ای در حال انجام است تا یکی دو ماه آینده واکسیناسیون دانش آموزان انجام شود.

 

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در حاشیه سیزدهمین کنگره اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان در جمع خبرنگاران درباره موضوع واکسیناسیون دانش‌آموزان با اشاره به اینکه واکسیناسیون این قشر در دستور کار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار دارد، اظهارکرد: پیگیری‌های لازم از سوی وزارتخانه‌های بهداشت و امور خارجه در دست اقدام است و تا زمانی که این وزارتخانه‌ها برای هماهنگی و واردات واکسن نظر قطعی ندادند، نمی‌توانیم درباره زمان واکسیناسیون خبر دهیم.

او ادامه داد: آنچه که گفته شده است، دانش آموزان پر خطر در اولویت قرار دادند و مکاتبه‌ای در حال انجام است، طی دو ماه آینده واکسیناسیون این دانش آموزان انجام می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دز اول واکسیناسیون معلمان تا ٩٠ درصد انجام شده، گفت:  ۶٠ درصد  معلمان  نیز دز دوم واکسن را دریافت کردند.

کاظمی درباره آمار بازماندگان از تحصیل برای سال تحصیلی جدید اظهار کرد: بیش از ۹۶ درصد برای پایه اول ثبت نام شده اند و احتمالا این آمار افزایش پیدا می‌کند، به طور میانگین ٩۴ درصد در دوره ابتدایی ثبت نام کرده اند همچنین بیش از ٩٠ درصد هم دانش آموزان همه پایه نام نویسی داشته اند.

۴٠ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل شناسایی و جذب شدند

کاظمی تاکید کرد: آمار بازماندگان از تحصیل سال گذشته ٢١٠ هزار نفر بود که از این تعداد، ۴٠ هزار دانش آموز شناسایی و جذب شدند، یکی از دغدغه‌های ما جذب بازماندگان از تحصیل است.

کاظمی درباره توجه به اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت که هر جایی باشم از اهالی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان هستم و در معاونت پرورشی هم در بخش‌های مختلفی که  داشتیم، به این تشکل نگاه ویژه ای می شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای بازگشایی ١٧ برنامه تعریف کردیم، اظهار کرد: در کنار شبکه شاد، ساماندهی نیروی انسانی، مدرسه تلویزیونی و... تدوین الگوی بازگشاییمورد توجه  است که تکلیف مدیران مدرسه را درباره نحوه حضور مشخص می‌کند و طی یکی دو روز آینده ابلاغ می‌شود.

او با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی با همکاری دستگاه‌های مختلف آغاز می‌شود، درباره اختلالات سامانه سیدا گفت که این سامانه بسیار پروژه‌ای عظیمی است و وقتی ٩٠ درصد دانش آموزان ثبت نام کردند یعنی اختلالات این سامانه رفع شده است، بخشی از مشکلات را تایید می‌کنم، اما بخش اعظم آن رفع شده است.

کاظمی اضافه کرد: بخشی از این مشکلات هم به آموزش همکاران وابسته است و به دلیل کمبود زمان این دوره های توجیهی  امکان پذیر نبود.

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار معلم در کلاس های درس 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره مشکل کمبود معلم اظهار کرد: حدود ٣٠ سالی می‌شود که این کمبود وجود دارد، اما از طریق نیرو‌های در آستانه بازنشستگی، حق التدریس و... مشکل را حل می‌کنیم.

او ادامه داد: حدود ١٠٨-٩ هزار معلم کمبود داریم که با حضور نو معلمان از دانشگاه فرهنگیان و روش‌های یاد شده برطرف می‌شود.

کاظمی درباره مدت زمان کلاس‌ها در شبکه شاد هم اعلام کرد که الگویی برای ساعت تدریس در نظر گرفتیم که در چند روز آینده اطلاع
رسانی می‌شود.

او درباره پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین کار‌ها پیگیری مطالبات فرهنگیان در بخش‌های مختلف است وهر زمان که کار به نتیجه برسد، پرداخت برای معلمان انجام می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار