نام چمن مصنوعی که به میان می آید، همه توجه ها به سمت چمن طبیعی جذب می شود و همه انتظار دارند که این محصول از هر نظر مانند چمن واقعی باشد.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نام چمن مصنوعی که به میان می آید، همه توجه ها به سمت چمن طبیعی جذب می شود و همه انتظار دارند که این محصول از هر نظر مانند چمن واقعی باشد. همین موضوع موجب شده است تا برخی تولیدکنندگان معتبر عزم خود را جزم کنند و محصولی را روانه بازار نمایند که از هر جهت طبیعی به نظر می رسد.

شرکت آسیاچمن در زمینه ارائه طبیعی ترین و واقعی ترین و در عین حال مدرن ترین چمن های مصنوعی به نام آشنایی تبدیل شده است. این روزها آسیاچمن در اکثر پروژه های مسکونی و تجاری و حتی شهری در ایران و خاورمیانه مشارکت دارد و از این حیث افتخارات بسیاری را کسب نموده است.

چمن مصنوعی با مواد اینفیل یا بدون آن

چند سالی می شود که یک ترندی در صنعت چمن های مصنوعی پدیدار شده است: چمن مصنوعی که ادعا می شود در هنگام نصب به مواد پر کننده (INFILL) نیاز ندارد. مطمئنا سیستم بدون این مواد از جذابیت بیشتری برخوردار است. زیرا اول از همه هزینه کلی را کاهش می دهد، در واقع عدم وجود این مواد به منظور استفاده از مواد کمتر در هر متر مربع از چمن و هم چنین صرف زمان و تلاش کمتر می باشد.

از طرف دیگر چمن مصنوعی از نظر نگهداری تقریبا بی نیاز می باشد (شما مجبور هستید هر 18 ماه یک بار یا حتی بیشتر مواد اینفیل را شارژ کنید).

البته این مزیت ها واقعا ناچیز هستند و ارزشی برای بازاریابی ندارند. مواد اینفیل چیزی نیستند که شما آن را نادیده بگیرید. این یک بخش مهم و اساسی از عملکرد کلی یک سیستم چمن مصنوعی به شمار می رود.

چرا مواد اینفیل بدنام شده اند؟

در سال های اخیر این مواد اینفیل به دلیل استفاده از خرده لاستیک ها در زمین های ورزشی شهرت بدی به دست آورده اند، اما اجازه ندهید که هیاهوی رسانه ای بر نظر شما تاثیر بگذارد.

انواع مختلفی از این مواد وجود دارد که خرده لاستیک ها نیز یکی از آن ها است که به هیچ وجه برای چمن های محوطه سازی به کار نمی روند. در عوض شن و ماسه های گرد و دانه ریز یکی از گزینه های محبوب در این زمینه می باشند.

آیا چمن مصنوعی به مواد اینفیل یا پرکننده نیاز دارد؟

اما مزیت های مواد اینفیل چیست؟

  • به عنوان بالاست عمل می کند: اینفیل وزن بیشتری را به چمن مصنوعی تحمل می کند تا پایداری آن بیش از پیش بهبود یابد. واضح است که وزن بیشتر موجب می شود چمن سر جای خود بماند و روی زمین محکم شود، به این ترتیب از بروز چین و چروک و تاخوردگی در سطح چمن نیز جلوگیری به عمل می آید.

 

  • پشتیبانی از الیاف: با تکرار مداوم تردد افراد و حتی حیوانات خانگی روی چمن مصنوعی، ممکن است الیاف آن خوابیده و تخت شوند. این اتفاق ممکن است حتی برای باکیفیت ترین الیافی که خاصیت ارتجاعی بالایی دارند نیز بیافتد. اما مواد پرکننده یا اینفیل از صاف و قائم ایستادن چمن ها پشتیبانی می نمایند.

 

  • یک مانع محافظ: وجود یک لایه مواد اینفیل مانند یک سد دفاعی در برابر بکینگ و الیاف آن عمل می کند تا توسط پنجه و ناخن های حیوانات خانگی و یا هر وسیله و شیء سنگینی آسیب نبیند.

 

 

البته تمامی این موارد اختیاری هستند و به این دلیل است که بسیاری از شرکت های چمن مصنوعی محصولات خود را بدون اینفیل تبلیغ می کنند. اما به یاد داشته باشید که تنها به این دلیل که چمن های مصنوعی می توانند بدون مواد پرکننده نصب شوند، به این معنی نیست که باید این کار را انجام دهید. بدون این مواد چمن شما در معرض مشکلات بسیار زیادی قرار می گیرد.

 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار