مرادنیا گفت: با توجه به اینکه در آستانه سال تحصیلی جدید قرار داریم باید فضا و مکان مناسب آموزشی برای دانش‌آموزان استان کردستان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،بهمن مرادنیا استادار کردستان امروز در نشست شورای آموزش و پرورش کردستان اظهار داشت: ما وقتی به عنوان مسئول به مردم وعده می‌دهیم باید با جدیت موضوع را پیگیری کرده و آن را در سریعترین زمان ممکن عملیاتی کنیم.

مرادنیا افرود:سال گذشته قرار شد تعدادی پروژه آموزشی برای امسال در استان آماده و تحویل شود اما کامل انجام نشده است که بخشی ازآن به پیمانکاران و بخشی هم به جدیت مدیران درپیگیری پروژه‌ها بر می‌گردد و مدیران باید در عملی کرده وعده ها بیشتد تلاس کنند.

او با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همواره در بحث آموزش سنگ تمام گذاشته است،گفت:،انتطار می‌رود مدیران در زمینه تکمیل فضاهای آموزشی اهتمام جدی داشته باشند تا با نهایت مساعدت و همکاری بتوان فۻا و مکان مناسب برای دانش‌آموزان استان فراهم کرد.

استادار کردستان از همه مدیران آموزش و پرورش در سطح استان درخواست کرد: ممکن است در سال جدید تحصیلی بخشی از آموزش ها کماکان در فضای مجازی ادامه داشته باشد، لذا ضروری است فضای شور و نشاط آغاز سال تحصیلی وجود داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه گفت: همزمان با سوم مهر آغاز سال تحصیلی جدید و براساس برنامه ریزی‌های انجام شده آیین نمادین بازگشایی مدارس در تمام مدارس استان برگزار می،شود

رشید قربانی افزود: با توجه به اینکه تجارت جهانی و بین المللی نشان داده که تعطیلی مدارس آسیب‌های روانی و اجتماعی زیادی برای دانش‌آموزان به همراه داشته است لذا تاکید بر بازگشایی مدارس در حد معقول و با رعایت پروتکل های بهداشتی، انجام واکسیناسیون و سایر موازین بهداشتی در سال تحصیلی جاری است.

او با بیان اینکه برای بازگشایی مدارس در سال جاری سه سناریو تعریف شده است، گفت: براساس این سناریوها مدارس مناطق کم جمعیت و روستایی مهرماه و مدارس پرجمعیت و جمعیت متوسط نیز،از اول آبان و با توجه به شرایط کرونایی مناطق و به شکل اقتضایی به تدریج و به شکل تمام حۻوری و نیمه حضوری بازگشایی شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اضافه کرد: در مجموع رویکرد این است که دانش‌آموزان حتی اگر ۲‌روز در هفته باشد درکلاس حضور داشته باشند اما استفاده از فضای مجازی و شبکه شاد هم همچنان برقرار است و انتظار می رود مسئولان و خیرین در زمینه تهیه تبلت و گوشی برای دانش‌آموزان استان مارا کمک کنند.

قربانی در ادامه با بیان اینکه بازگشایی مدارس حضوری یا مجازی نیازمند انجام اقداماتی است، گفت: یکی از الزامات ساماندهی نیروی انسانی است که با تخصیص نیرو، انجام به موقع نقل و انتقال و برقراری تعادل ، نیروی انسانی مورد نیاز استان تامین شده است .

او وضعیت استان از لحاظ برخورداری از نیروی انسانی را مطلوب دانست و گفت: یکی دیگر از اقدامات لازم ، کلاس بندی مدارس و تخصیص نیروی انسانی است که تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید باید عملیاتی شود .

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات لازم، تدوین اطلس آموزشی و نحوه دسترسی دانش آموزان به آموزش است که باید توسط ادارات و مدارس قبل از آغاز سال تحصیلی جدید تهیه شود.

قربانی همچنین بر توزیع به موقع کتابهای درسی دانش آموزان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در بین دانش آموزان تاکید کرد و یادآور شد: دانش آموزانی که تاکنون به هر دلیل موفق به ثبت سفارش کتابهای درسی نشده‌اند، در فرصت باقی مانده تا آغاز سال تحصیلی جدید، اقدام کنند در غیر این صورت، برای آنها کتاب درسی تهیه نمی‌شود و دچار مشکل می شوند.

استان کردستان ۳۰۰هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰واحد آموزشی تحصیل می کنند.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار