دستور پخت یک غذای ایتالیایی به نام ژولین اسفناج + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه تلویزیونی روش تهیه غذای ایتالیایی ژولین اسفناج را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه غذای ایتالیایی ژولین اسفناج دعوت کرد.

برای تهیه این غذای ایتالیایی خوش طعم احتیاج داریم به:

کره 50 گرم، سیر رنده شده 5 حبه، فیله مرغ 200 گرم، پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری، اسنفاج 200 گرم، شیر یک لیوان، قارچ 150 گرم، خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری

در ادامه، ویدئویی از توضیحات مرحله به مرحله کارشناس، درباره روش پخت غذای ایتالیایی ژولین اسفناج را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.