به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تقریبا یک سال و نیمی از شیوع ویروس مرگبار کرونا در جهان میگذرد و از آنجایی که برای این بیماری درمان قطعی وجود ندارد؛ بنابراین تنها راه کنترل آن پیشگیری و تزریق واکسن است و در حال حاضر هم که انواع واکسن برای مقابله با این بیماری تولید شده اند، علاوه بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی میتوان با استفاده از تزریق واکسن با کرونا مقابله کرد که در این گزارش با دلایل تزریق واکسن کرونا آشنا می شوید.
واکسن با سیستم ایمنی همکاری میکند تا اگر در معرض ویروس کرونا قرار گرفتید یا مبتلا نشوید یا اگر با آن درگیر شدید به صورت بیماری شدید نباشد و احتمال بستری شدن یا مرگ بسیار کم و تقریباً صفر باشد. با دریافت واکسن نه تنها از خودتان در برابر کرونا محافظت میکنید بلکه به محافظت از دیگران مخصوصاً سالمندان و افراد در معرض خطر نیز کمک میکنید. توقف یک پاندمی نیاز به استفاده از تمام ابزارهای موجود دارد پس علاوه بر رعایت پروتکلها سهم خود را در واکسیناسیون نیز انجام دهید.
اغلب افراد با واکسیناسیون دچار عارضه نمیشوند یا اگر بشوند معمولا خفیف و کوتاه مدت است و این در برابر عوارض بیماری کرونا ناچیز است. اگر قبلاً کرونا گرفته اید و واکسن نزده اید ریسک ابتلای مجدد شما دو برابر کسانی است که قبلاً کرونا گرفته اند و واکسینه شده اند یعنی چنین افرادی بیشتر در معرض ابتلا به کرونا خواهند بود، زیرا معلوم نیست ایمنی ناشی از ابتلا تا چه مدت دوام دارد.
واکسیناسیون فقط چند دقیقه زمان میبرد و رایگان است در حالی که هزینههای درمان بسیار بالاست و مشکلات اقتصادی زیادی را به وجود میآورد؛ بنابراین انجام واکسیناسیون را حتما جدی بگیرید.
انتهای پیام/