به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، سخن از بانوی کارآفرینی است که با سرمایه اولیه کم و راه اندازی ۵ دستگاه صنایع دستی، کار آموزش گلیم بافی و هنر های دستی را در بین بانوان روستا آغاز کرده است.
خانم طالبی می گوید : با توکل به خدا و سرمایه اندک کار خودم را شروع کردم که به مرور زمان توانستم کارگاه خود را توسعه و افراد بیشتری را آموزش دهم.
او افزود: فکر و ذهنم احیای صنایع دستی است، توانسته ام چرخ زندگی ۱۴۰ بانوی سرپرست خانوار را بچرخانم.
یکی از زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: توانسته ام با یادگیری هنر گلیم بافی به درآمد خوبی برسم و همچنین زنان سرپرست خانوار دیگر را نیز آموزش دهم تا آنها نیز مانند من به منبع درآمدی متصل شوند.
محمدی با اشاره به دست بافته های خود گفت: گیوههایی درست می کنم که تمام مراحل تولید آن با دست انجام میشود و آوازه آن به آن سوی مرزها رسیده است و مورد پسند خیلی از افراد قرار گرفته است.
ثبت برند برای صنایع دستی خراسان جنوبی
تنوع این هنر صنعت علاوه بر معرفی فرهنگ و تمدن کهن دیار خراسان جنوبی توانسته طرفدارانی را در کشورهای خارجی پیدا کند.
یکی از مصرف کنندگان صنایع دستی خراسان جنوبی که ساکن کشور ترکیه است گفت: حولههای دست و صورتی که از خانم طالبی خریده بودم را به یکی از اعضای خانواده ام در ترکیه کادو دادم و همچنین خواهرم در آمریکا به دلیل کیفیت خوب حوله و سازگاری آن با هر پوستی یکی از طرفداران حولههای دست بافت خراسان جنوبی است.
خانم طالبی گفت: با راهنماییهای سازمان جهاد کشاورزی توانستیم برندی برای محصولات خودمان ثبت کنیم و همچنین بسته بندیهای منتوع طراحی کنیم.
او با اشاره به اینکه بانوان خراسان جنوبی با سرپنجه هنرمندشان محصولات جدید و متنوعی را وارد بازارهای داخلی و خارجی میکنند افزود: از طریق طرح مشاغل خانگی توانستم برای ۱۰ نفر اشتغال زایی کنم.
انتهای پیام / ط ا