مجتبی میرحسینی معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار کرد: نشست کمیته هماهنگی استانی در خصوص بررسی ظرفیتهای گردشگری در محل منابع آب استان با حضور مدیرعامل آب منطقهای در محل سالن کنفرانس آب منطقهای استان استان برگزار شد.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان افزود: در این نشست ضمن بررسی ظرفیتهای جدید گردشگری در محل سدها، رودخانه ها، آبشارها و چشمهها در رابطه با تاثیر این اقدامات بر اشتغال و افزایش درآمد جوامع محلی، شناسایی و معرفی ظرفیتهای گردشگری و تفریحی در منابع و تاسیسات آبی و نیز تشویق و ترغیب سرمایهگذاران بخش غیردولتی در زمینه گردشگری بحث و تبادل نظر شد.
وی ادامه داد: در راستای تصویب طرحهای گردشگری، کمیته هماهنگی استانی شکل گرفته که پس از امکانسنجی منابع آبی موجود و شناسایی و معرفی ظرفیتهای گردشگری در تاسیسات آبی و پیرامون آنها تصمیم گیری درست انجام شود.
میرحسینی منابع آبی استان را فرصتی برای تنوع بخشی به جاذبههای گردشگری دانست و گفت: همکاری و تعامل بینبخشی باید در راستای انجام مطالعات امکانسنجی صورت گیرد که ابتدا منابع جدید معرفیشده مورد ظرفیتسنجی قرار گرفته که تا چه میزان میتوان از سدها برای جذب گردشگر استفاده کرد و چگونه میتوان از این منابع را تبدیل به جاذبه و محصول گردشگری کرد.
وی یادآور شد: سیستان و بلوچستان با تنوع اقلیمی و فرهنگی متنوعترین مقصد گردشگری ایران است که همزمان تجربه کویر و دریا و کوهستان در کنار مزیتهای فرهنگی فرصتهای ویژهای را برای گردشگران فراهم کرده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان افزود: شرایط برای سرمایهگذاری با بهبود زیرساختها در این بخشها فراهم میشود.
وی گفت: سدها و تاسیسات آبی در سیستان و بلوچستان فرصتهای ویژه سرمایهگذاری در بخش اسکله تفریحی، ماهیگیری در دریاچه، جت اسکی، قایق پدالی، قایق پارویی همراه با سایر امکانات مانند موزه آب، سوئیتهای اقامتی، باغ وحش زنده و تاکسیدرمی همراه با تصویربرداری، رستوران و ... فراهم آورده است، بنابراین این مجموعهها حس رضایت برای انواع علائق و سلایق گردشگران را فراهم خواهد آورد.
میرحسینی خاطرنشان کرد: دهکدههای سلامت، راهاندازی رویدادها و جشنوارههای محلی و مسابقات و بازیهای مردمی در نقاطی از پشت سدها و چشم اندازهای زیبای اطراف آن که به دور از شلوغی و هیاهوهای نقاط شهری باشند، نیز میتواند یکی از اهداف قابل برنامهریزی در گردشگری سد و تاسیسات آبی باشد.
انتهای پیام/ع