به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،سردار سیدصادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان روز سهشنبه در همایش نقش "شهید سلیمانی" در وحدت جهان اسلام و آزادی قدس، اظهار داشت: ولادت نبی مکرم اسلام، نقطه شروع و طلوع خورشید آزادی و رهایی انسانهاست که جهان بعد از قرنها هنوز از پرتو معنوی آن بهرهمند است.
سردار حسینی با بیان اینکه نبی مکرم اسلام (ص) اسوه اخلاق نیکو هستند، افزود: شیوه عمل و قدرت بیان ایشان، مردم را در عصر جهالت جذب مکتب اسلام کرد و امروز نیز اسلام در سایه سار بهرهگیری از آیات قرآن و شخصیت خود پیامبر اکرم (ص) انقلابی بزرگی در جهان و تحول عظیمی در افکار ایجاد کرده که هر روز در حال گسترش است.
او با تاکید بر اینکه وحدت آفرینی پیامبر نور و رحمت تنها برای جامعه اسلام نبود، اظهار داشت: این وحدت تنها مشمول جامعه مسلمانان نبود و همه پیروان ادیان نیز در سایه اسلام به امنیت و آرامش رسیدند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان از سردار حاج قاسم سلیمانی به عنوان عامل واقعی وحدت در زمان حاضر نام برد و افزود: در حالیکه استعمار و استکبار جهانی سعی داشت تا با شکافهای قومی و مذهبی، معادلات منطقه را به نفع خود تغییر دهد، سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی با تکیه بر نقاط اشتراک اسلامی یعنی دین، قرآن، قبله، پیامبر، معاد و حب اهل بیت (ع) عامل تقویت اسلامی شود.
سردار حسینی عمل به شیوه پیامبر اکرم (ص) را رمز موفقیت سردار سلمیانی در اتحاد جهان اسلام برشمرد و گفت: حاج قاسم با آراستگی به اخلاق نبوی جان خود را در راه حفظ وحدت امت اسلامی فدا کرد و با بهره گیری عملی از مکتب پیامبر (ص)، انسجام بی نظیری ایجاد کرد که کشورهای سوریه، عراق، یمن، لبنان و فلسطین از بعد جهادی و عقیدتی علیه دشمن متحد شدند و درس واقعی وحدت را پیاده کردند.
او با بررسی ابعاد شخصیت جهادی، میدانی و فرماندهی بی بدیل سردار سلیمانی برای ایجاد یک اردگاه زیر پرچم اسلام کار بزرگ و بی نطیری بود که جز در مکتب نبوی نمیشود نظیر آن را یافت.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان افزود: سیره و روش سردار سلمیانی برگرفته از مواضع حکیمانه امام راحل و رهبر معظم انقلاب بود که تعمیق اسلام ناب با محوریت امام راحل اتفاق افتاد و اتحاد جهان اسلام مهمترین سپر دفاعی و عامل شکست امریکا در منطقه شد.
سردار حسینی با تاکید بر اینکه اسلام مرز فیزیکی ندارد و حدود آن خط بین مسلمانان و دشمنان اسلام است، گفت: باید از فضای برادری و انسجام ایجاد شده برای دفاع از مکتب و اعتقاد و اسلام استفاده کنیم و اجازه ندهیم دست پروردگان استعمار از این فضا استفاده کنند.
کانونهای تقریب مذاهب در استانهای کشور فعال است
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور کشور هم در ارتباط وبیناری با این همایش اظهار داشت: رسیدن به اهداف بزرگ اسلام و تمدن بزرگ اسلامی، در سایه افزایش همگرایی مسلمانان شکل میگیرد.
محمدهادی ناجی با بیان اینکه امرو با وجود همه تفاوتها در مذاهب اسلامی بیش از هر زمان دیگری به محبت و مدارای بین مسلمانان نیاز است، افزود: هفته وحدت فرصت مناسبی است تا علاوه بر یکدلی به سمت گامهای پرثمرتری در راه اعتلای جهانی اسلام قدم برداریم و در عمل و گفتار همانند امام راحل دغدغهمند امت اسلامی باشیم.
او با بیان اینکه تلاش برای رفع نگرانیها از جهان اسلام در وجود سردار موج میزد، افزود: این سردار بزرگ اسلام، برای آرامش جهان اسلام و رفع ناامنی از سوریه تا لبنان اقدامات ماندگاری از خود به یادگار گذاشت.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور کشور با بیان اینکه در جریان تقریب مذاهب به دنبال توسعه گستره امنیتی دنیای اسلام هستیم تا همه امت اسلام در سایه امنیت به بالندگی و توسعه بیشتر دست یابد، اضافه کرد: دانشگاه پیام نور، کانونهای تقریب مذاهب را در مناطق مختلف ایجاد کرده و دبیرخانه آن در کردستان بیش از سه سال است که فعالیت دارد.
رییس دانشگاه پیام نور کردستان نیز در این همایش با اینکه سردار سلیمانی شخصیت تاثیرگذار در تاریخ اسلام و ایران بود، اظهار داشت: این سردار بزرگ هم در عمل و هم در اندیشه وحدت را پیاده کرد و برای همین هم محل رجوعی برای کل منطقه و جهان شد.
یعقوب احمدی افزود: یک سوال اساسی در زمینه تحولات جهان و به ویژه درمنطقه ما این است که چرا با وجود همه اتفاق نظر و بنیانهای ارزشی اعتقادی، خشونتهای آشکار و پنهانی وجود دارد؟
او با بیان اینکه تمام شدن همه این خشونتها به نام اسلام که سراسر رحمت و مهربانی است، جفا به اسلام ناب محمدی (ص) است، گفت: یکی از دلائل این مساله این است که تفسیر و نگاه به وحدت در عمل و اندیشه خیلی منطبق با آنچه که رهبران انقلاب فرمودهاند نیست.
رییس داشنگاه پیام نور کردستان اظهار داشت: وحدت به معنای شبیهسازی، ادغام و دست کشیدن از ارزشهای اعتقادی خود به نفع دیگری نیست چرا که اختلافی در کار نیست و هراآنچه هست تفاوتهای ریزی است که نیازمندیم برای هدف واحد یکپارچه شویم.
از دیدگاه اهل سنت ولادت پیامبر (ص) ۱۲ ربیع الاول و از دیدگاه تشیع ۱۷ ربیع الاول است و این هفته به نام هفته وحدت نامگذاری شده است.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/م