به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،، به نقل از ریدینگز اِکسی، کدو تنبل یکی از میوههای بسیار مغذی است. با این حال، بسیاری از مردم پس از مصرف این میوه، دانههای آن را دور میریزند. کمتر کسی میداند که تخم کدو غنی از فیبر، ویتامین A، C، و E است. همچنین آهن، کلسیم، نیاسین، ریبوفلاوین، روی و فولات نیز به وفور در تخم کدو یافت میشود.
اگرچه تخم کدو خواص بی شماری دارد و برای سلامت بدن مفید است اما برخی افراد باید پیش از مصرف آن با پزشک مشورت کنند، زیرا این موضوع میتواند برای سلامتیشان مضر باشد. برای مثال، زنان باردار و کسانی که به نوزاد خود شیر میدهند بهتر است تخم کدو کمتر استفاده کنند. با این حال، هنوز شواهد علمی متقنی در این باره ارائه نشده است، اما به طور عمومی این توصیه مطرح میشود.
در سوی مقابل، مصرف تخم کدو میتواند برای برخی بیماریها مفید باشد. تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف این دانه میتواند به بهبود شرایط بیماران دیابتی کمک کند، زیرا تخم کدو کنترل قند خون را تسهیل میکند. اگر از جمله افرادی هستید که از سطح پایین قند خون رنج میبرید تنها پس از مشاوره با پزشک تخم کدو مصرف کنید.
فشار خون بالا یکی از بیماریهای زمینهای است که میتواند منجر به بروز بیماریهای مرگبار مانند حمله قلبی، سکته مغزی و نارسائی کلیه شود. تخم کدو به دلیل دارا بودن سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها، به کاهش فشار خون کمک میکند. بدیهی است که افراد مبتلا به سطح پایین فشار خون نیز نباید در مصرف این دانه زیاده روی کنند.
یبوست یکی از بدترین بیماریهای دستگاه گوارش است که میتواند باعث ناراحتی عمومی فرد و آسیب به دیوارههای روده شود. خوشبختانه تخم کدو یکی از منابع غنی از فیبر است که میتواند برای دستگاه گوارش بسیار مفید باشد.
اگر در مصرف تخم کدو زیاده روی کنید، احتمال بروز اسهال در شما افزایش مییابد. پرخوری این دانه میتواند به گرفتگی عضلات شکم، دل درد و تورم منجر شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/