به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از elbalad؛ ستاره شناسان به تازگی شواهدی را مبنی بر این که یک ستاره با بخشی از جو زمین ساخته شده را کشف کردند. به نوشته روزنامه انگلیسی "دیلی میل"، گروهی از ستاره شناسان به سرپرستی متخصصان موسسه فناوری ماساچوست در تحقیقات خود شواهدی پیدا کردند که نشان میدهد، ستارهای باستانی نزدیک به ۲۰۰ هزار سال پیش با سیاره زمین برخورد کرده است.
طبق تحقیقات آنها، این برخورد در منظومه شمسی، ۹۵ سال نوری دورتر، با سرعتی بیش از ۲۲۰۰۰ مایل در ساعت رخ داده و ممکن است باعث انفجار بخشی از جو کره زمین شده باشد، همانطور که مونوکسید کربن ، گرد و غبار اطراف ستاره به نام HD ۱۷۲۵۵۵ آن را نشان میدهند. افزون بر این محققان دریافتند که مونوکسید کربن به دور یک ستاره HD ۱۷۲۵۵۵ که تقریبا ۹۳۰ میلیون مایل دورتر از زمین است میچرخد.
تاجانا اشنایدرمن، سرپرست مطالعات و تحقیقات فضائی، در بیانیهای گفت: "این اولین بار است که ما پدیده مذکور را تشخیص میدهیم، یعنی وجود یک ستارهکه توسط جو سیاره زمین ایجاد شده است".
گزارشها حاکی از آن است که این ستاره حاوی گرد و غباری بوده که شامل مواد معدنی غیرمعمول و همچنین گاز مونوکسید کربن و نشان دهنده تأثیر عظیم انفجار باستانی است. این ستاره بحث برانگیز در سال 2009 با تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا مورد مطالعات ستارهشناسان قرار گرفت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
اگر ستاره به زمین بر خورد کند چیزی از زمین باقی می مونه
یک ستاره حداقل هزار برابر زمین جرم داره