به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، اکبر سپهری وفا، رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی استان همدان اظهار کرد: با توجه به کمبود مرغ و گرانی آن و نیز افزایش قیمت گوشت قرمز منجمد امسال به نسبت سال گذشته ۱۰ درصد میزان مصرف گوشت قرمز گرم و کشتار دام به نسبت سال گذشته در شهرستان همدان افزایش داشته است.
او با بیان اینکه با شرایط کمبود مرغ در برخی از مواقع امسال و گرانی آن و نیز افزایش قیمت گوشت قرمز منجمد مردم ترجیح دادند گوشت قرمز گرم مصرف کنند، افزود: البته با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز میزان قدرت خرید مردم در مورد گوشت پایین آمده است و این امر به تبع در تضرر و تعطیلی برخی از قصابیهای سطح استان نقش موثری داشته است.
رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان همدان دارای ۲۸۰ قصابی بوده و به دلیل شرایط کسادی بازار از ابتدای سال تاکنون تعداد ۱۲ واحد قصابی شهرستان نسبت به ابطال پروانه کسب و تعطیلی واحد خود اقدام کردهاند، یادآور شد: به دلیل اینکه شغل قصابیها تره بار به شمار رفته و امکان انبار و نگهداری کالا وجود ندارد و میزان ماندگاری گوشت تنها سه روز است با توجه به کمبود تقاضا این امر موجب سررسید تاریخ انقضا گوشت قصابیها و تضرر آنان میشود که به ناچار به دلیل کمبود مشتری این تعداد واحدها اقدام به تعطیلی واحد خود کردهاند.
سپهری وفا خاطر نشان کرد: با احتساب کشتارگاه، حمل گوشت، سلاخ و قصابیها تعداد ۶۰۰ نفر در شهرستان همدان به صورت مستقیم در این عرصه مشغول به فعالیت بوده و ارتزاق میکنند.
او اضافه کرد: در حال حاضر روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ رأس گوسفند و ۵۰ تا ۶۰ رأس گاو برای مصرف سطح شهرستان همدان و عرضه در قصابیها کشتار میشود که به نسبت سال گذشته ۱۰ درصد کشتار دام برای مصرف شهرستان همدان افزایش داشته و همانگونه که اشاره شد گرانی مرغ و گوشت منجمد از دلایل این افزایش بوده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/د.ا