ماهواره جدید چین قرار است تعاملات بین فعالیت‌ های انسان و طبیعت را مورد نظارت و بررسی قرار دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از space، کشور چین روند پرتاب‌های فضایی خود را در روز پنجشنبه با فرستادن یک ماهواره به مدار زمین سرعت بخشید. این پرتاب به عنوان بخشی از دستور کار ۲۰۳۰ سازمان ملل برای توسعه پایدار صورت گرفت. موشک لانگ مارش ۶ که یکی از پرتابگر‌های نسل جدید کشور چین است که از مرکز پرتاب ماهواره تایوان در شمال چین در ساعت ۱۰:۱۹ بعد از ظهر به فضا پرتاب شد.

ماهواره این ماموریت SDGSAT-۱ نام دارد که سرویس چین آن را گوانگمو نامیده است. این ماهواره برای مداری در ارتفاع حدود ۳۱۴ مایل (۵۰۵ کیلومتر) طراحی شده است و از دوربین‌های مادون قرمز حرارتی، سطح نور کم و دوربین‌های چند طیفی برای جمع آوری داده‌ها برای کمک به ارزیابی توسعه پایدار استفاده می‌کند. شاخص‌های اهداف داده‌ها برای ارزیابی تأثیرات و تغییرات از طریق تعامل بین فعالیت‌های انسانی شهری، مسکونی و ساحلی و طبیعت مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

ماهواره چینی

براساس مقاله‌ای که سال گذشته از سوی آکادمی علوم چین (CAS) در مورد پیشرفت این ماهواره منتشر شد، خدمات اطلاعاتی این ماهواره ظرف نیم سال پس از پرتاب در دسترس خواهد بود. این ماهواره که تقریبا ۷۴۰ کیلوگرم وزن دارد و توسط آکادمی علوم چین توسعه داده شده پیش از این به عنوان ماهواره CASEarth شناخته می‌شد.

ثبت رکورد بیشترین پرتاب فضایی برای چین

این موشک برای نخستین بار در سال ۲۰۱۵ به فضا پرتاب شد و با احتساب ماموریت اخیر تاکنون ۸ بار به فضا پرتاب شده است. نیمی از این پرتاب‌ها تنها در سال ۲۰۲۱ رخ داده اند که نشان دهنده اهمیت و نقش رو به رشد این موشک در برنامه‌های فضایی آتی چین است. برخلاف بسیاری از موشک‌های قدیمی لانگ مارس چین، نسل جدید لانگ مارچ ۶ از نفت سفید تصفیه شده و اکسیژن مایع برای سوخت استفاده می‌کند.

ماهواره فضایی

این پرتاب چهل و دومین پرتاب فضایی چین در سال ۲۰۲۱ بود که رکورد این کشور را برای پرتاب به مدار زمین افزایش داد. برای مقایسه باید جالب است بدانید ایالات متحده تاکنون در سال ۲۰۲۱، ۳۹ پرتاب را به ثبت رسانده است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۵ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
خدارحم کنه*
Iran (Islamic Republic of)
امید
۰۱:۱۲ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
اگر یک روز یکی خواستید شوتش کنید ته راه شیری برای علم من هستم ...آرزو بر دلمان ماند چهارتا ماهواره هم ما داشته باشیم دروغ غرب را رسوا کند...
آخرین اخبار