معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که از طریق ارسال پیامک‌ها ارسال می‌شود، جدا خودداری کنید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، و به نقل از سایت پلیس فتا ناجا، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا اظهار کرد: طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن‌های جعلی با اهداف مقرضانه نظیر دستیابی به اطلاعات شخصی، خصوصی و بانک کاربران یکی از ترفند‌های مجرمان سایبری است.

وی افزود: در اهدافی جدید مجرمان سایبری با طراحی و ارسال اپلیکیشن‌های جعلی بانک‌های صادرات، کشاورزی و سپه به گوگل پلی و تشویق کاربران مبنی بر بروزرسانی یا نصب اپلیکیشن‌های جعلی و مخرب زمینه دسترسی غیرمجاز با مقاصد شوم کلاهبرداری، اخاذی و آلوده سازی گوشی تلفن همراه کاربران، هدایت آنان به صفحات جعلی مرسوم به فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان را فراهم می‌سازند.

وی افزود: بر اساس رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی، گزارشات متعدد دریافتی از هموطنان و بررسی‌های فنی، ضمن تاکید بر این فرآیند مجرمانه و اخذ دستور قضائی مبنی بر شناسایی، برخورد با مرتکبان و سایر اقدامات بین المللی در خصوص حذف این اپلیکیشن‌های جعلی از اپ استور‌های خارجی در جریان است.

سرهنگ پاشایی به شهروندان توصیه کرد: در صورت نیاز به نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما بر دریافت از مارکت‌های داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌های عامل اقدام کنند و سایر اپلیکیشن‌های فعال مورد نیاز خود را نیز به همین طریق دریافت کنند و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای آن‌ها ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنند.


بیشتر بخوانید

کلاهبرداری از کاربران با وعده اعطای وام بدون ضامن


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار