به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، امیر صفرپور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا با اشاره به ناکارآمدی سموم و لزوم مبارزه تلفیقی گفت: مبارزه تلفیقی، شامل مبارزه زراعی همراه با آبیاری، تغذیه منظم و جمع آوری میوههای آلوده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: مبارزه با آفت کرم گلوگاه انار باید از فصل زمستان و با جمع کردن و از بین بردن انارهای آلوده آغاز شود و با تغذیه، آبیاری و کوددهی مناسب در فصل بهار ادامه یابد.
احمدرضا رییس زاده افزود: کرم گلوگاه انار از آفتهای ماندگاری است که بیش از پنج نسل در سال ادامه دارد و این موضوع مدیریت و کنترل جمعیت آفت را دشوار میکند.
مدیر کل دفتر میوههای گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: پرچم زدایی، پاک کردن محل پرچم ها، پوشاندن تاج میوه و استفاده از دور کنندهها روشهایی است که به صورت ترکیبی در برخی باغها اجرا شده و میزان خسارت را تا حد زیادی کاهش داده است.
زهرا جلیلی مقدم افزود: مبارزه لکهای با آفت فایدهای ندارد و همه باغداران باید در کنار هم به از بین بردن این آفت کمک کنند.
کرم گلوگاه انار باعث کاهش کمّی و کیفی محصول میشود و احتمال انتقال میکرو ارگانیسمهای بیماری زا به بدن انسان را افزایش میدهد.
پیش بینی میشود که از هفت هزار و ۸۰۰ هکتار از باغهای انار استان اصفهان بیش از ۹۰ هزار تن انار برداشت شود.
انتهای پیام