به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه چیپس پلو با مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
برنج دم کشیده ........ یک پیمانه
فیله مرغ ..... ۲۰۰ گرم
محلول زعفران..... یکدوم قاشق چایخوری
سیبزمینی متوسط....... یک عدد
پیاز سرخ شده..... یک قاشق سوپخوری
روغن مایع.......۲ پیمانه
هویج متوسط.......۲ عدد، پوست گرفته
رندهی پوست پرتقال....... یک قاشق چایخوری
کره....... یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل....... به میزان لازم
روشتهیه
ابتدا بعد از آبکشی و دم کردن برنج، سیبزمینیها را پوست گرفته و بشویید. برای سهولت کار آن را ریز رنده کرده و در آبکش بریزید. سیب زمینیها را کاملاً بشویید تا نشاسته سیبزمینی رنده شده کاملاً از بین برود. سیبزمینی را مدتی در آبکش نگه دارید تا خشک شده و آب اضافی آن کاملاً خارج شود. هویج را نیز به همین شکل رنده کنید (نیازی به شستن مجدد هویج نمیباشد). روغن را در تابه یا قابلمه کوچکی داغ کرده و سیبزمینیها را به دفعات سرخ کنید. موقع سرخ کردن سیب زمینیها آن را اصلاً هم نزنید چرا که سیبزمینیها به هم میچسبد. شعله گاز را یکنواخت کنید تا همه سیب زمینیها یکسان سرخ شود. بعد از سرخ شدن، سیب زمینیها را در آبکش بریزید تا روغن اضافی کاملاً خارج شود. این کار را با مابقی سیب زمینیها انجام دهید. هویجها را نیز به همین شکل سرخ کنید (هویج زودتر از سیبزمینی سرخ میشود و باید سریع عمل کنید). هویجها را روی دستمال آشپزخانه بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. فیلههای مرغ را درسته یا به صورت مکعبی یا به شکل دلخواه خرد کرده و با کره تفت دهید. پیاز سرخ شده را نیز افزوده و کمی هم با پیاز تفت دهید. محلول زعفران، پوست پرتقال رنده شده، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذارید. در دیسی برنج سفید را ریخته و روی آن را به دلخواه با مواد فوق تزئین کنید.
اگر به این غذا کمی زرشک شیرین شده اضافه کنید یک زرشکپلوی خوشمزه خواهید داشت.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/