موتورسواران، پیشتازان تصادفات درون شهری

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: اصفهان رتبه سوم تصادفات درون شهری را به خود اختصاص داده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان سرهنگ محمدرضا محمدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: بر اساس آماری که اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان اعلام کرده است در هفت ماه اول امسال ۲۰۰ همشهری اصفهانی بر اثر تصادفات درون شهری جان خود را از دست داده‌اند که از این تعداد ۹۲ نفر موتورسواران و ۶۶ نفر عابران پیاده بوده‌اند.

وی افزود: علت بیشترین تصادفات عدم توجه رانندگان به جلو و عدم رعایت حق تقدم است و موتور سواران از سن ۱۸ تا ۲۵ و عابران پیاده از سن ۵۵ تا ۷۰ بیشترین آمار جانباختگان ۷ ماه اول امسال هستند.حدود ۶/۴۱ درصد تصادفات کشور در اصفهان رخ می‌دهند و طبق این آمار اصفهان رتبه سوم تصادفات درون شهری را به خود اختصاص داده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان عنوان کرد: در حال حاضر سواری پراید با ۱۸ درصد آمار تصادفات، بیشترین عامل وسیله نقلیه درگیر در تصادفات فوتی و جرحی است و بعد از آن سواری پژو با ۱۴ درصد آمار تصادفات رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

سرهنگ محمدی خاطرنشان کرد: در ۷ ماه اول سال تعداد ۱۵۸ نقطه حادثه خیز در استان مشخص شد که تاکنون تعداد ۲۰ تا از این نقاط حادثه خیز کامل رفع شده است و تعداد ۱۳۸ تا نقاط حادثه خیز دیگر باقی مانده است و تعداد ۱۵۵۵ تصادفات خسارتی در نقاط حادثه خیز اتفاق افتاده است.

وی از شهرستان‌های گلپایگان، شاهین شهر، میمه مبارکه، خمینی‌شهر و شهرضا به عنوان ۵ شهرستان دارای بیشترین آمار جانباختگان و از شهرستان‌های دهاقان، خوانسار، فریدن، سمیرم، نایین و فلاورجان به عنوان ۶ شهرستان دارای کمترین جانباختگان یاد کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان ادامه داد: شهرستان‌های تیران و کرون، خمینی شهر، فریدن، دهاقان و نطنز را به عنوان ۵ شهرستان دارای بیشترین تصادف جرحی و بالعکس شهرستان‌های چادگان، اصفهان، شاهین شهر، نایین و اردستان به عنوان ۵ شهرستان دارای کمترین تصادفات جرحی نام برد.

سرهنگ محمدی با بیان اینکه شعار پلیس راهنمایی و رانندگی هوشمند سازی، آرام سازی، آموزش و فرهنگ سازی است در خصوص اقدامات هوشمند سازی پلیس راهور اظهار کرد: اعمال قانون تخلفات با دستگاه‌های سپهر به صورت بر خط و خودرو‌های ثبت تخلفات، شماره گذاری خودرو به صورت اینترنتی، ترخیص وسایل نقلیه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک، تنظیم کروکی با استفاده از تبلت و ارسال برخط اطلاعات به سازمان‌های مربوطه و شماره گذاری خودرو درب منزل خریدار است.

وی در پایان توضیح داد: کاهش تصادفات و جانباختگان رانندگی درون‌شهری، ارتقاء فرهنگ ترافیک از طریق آموزش همگانی و مشارکت عمومی با همکاری صدا و سیما و فعال سازی پیست موتورسواری در شهرستان‌ها برخی از اهداف و مطالبات پلیس راهور استان اصفهان است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار