به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، سید مصطفی سهرابی،رئیس شعبه ۱۰۷ کیفری دو لرستان با اشاره به اینکه در بحث برخورد با سارقان مسلح، اظهار داشت: سرقتهای بین جادهای داشتیم که همه علاوه بر حبس طویل المدت ۱۰ سال، به شهرستانهای جنوبی از جمله سیستان و بلوچستان و کرمان هم تبعید شدهاند.
وی با اشاره به مسئله برخورد با ترک فعل مدیران تصریح کرد: تا زمانی که پروندههای این حوزه در سازمان بازرسی استان تشکیل نشود دستگاه قضائی نمیتواند ورود کند.
رئیس شعبه ۱۰۷ کیفری دو لرستان (جرایم اقتصادی) خاطرنشان کرد: ورود ما با تشکیل پرونده در سازمان بازرسی است؛ در این رابطه هم نمونههای متعدد از تشکیل پرونده و برخورد را داشتهایم.
سهرابی افزود: اخیراً در حوزه دستگاههای خدمات رسان استان مواردی از محکومیت ترک فعل مدیران را در فروردین ماه امسال داشتهایم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروندههای ویژه جرایم اقتصادی گفت: در برهه زمانی سال ۹۸ و ۹۹ چندین پرونده جرایم اقتصادی تشکیل شد و رسانهها هم خبر آن را درج کردند؛ از جمله پروندههای شورای شهر و شهرداری الشتر، شهرداری خرم آباد، بخشداری در بروجرد، فرمانداری پلدختر، فرمانداری نورآباد و پروندههای متعدد دیگر.
رئیس شعبه ۱۰۷ کیفری دو لرستان (جرایم اقتصادی) ادامه داد: در حال حاضر هیچ پرونده مفتوحی در حوزه جرایم اقتصادی نداریم و همه منجر به صدور رأی شدهاند و در مرحله اجرای احکام یا در مرحله تجدید نظر هستند.
انتهای پیام/ب