مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به استمرار بارش های نرمال در سه ماه آینده پیش بینی می‌شود که سطح مبارزه به ۷۰ تا ۸۰ هزار هکتار برسد.

سعید معین مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: افزایش جهت و میزان خسارت ملخ صحرایی تابع شرایط آب و هوایی و میزان بارش‌هاست. در صورت فراهم بودن شرایط امکان هجوم ملخ فراهم است.

معین ادامه داد: وقتی جمعیت ملخ از حد مشخصی افزایش یابد، به دلیل برخورد و تماس با یکدیگر از ملخ معمولی به ملخ مهاجر تغییر حالت می دهد که در نتیجه می تواند تا ۴۰ کیلومتر در روز جا به جا شود.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به بارندگی مناسب شرق عربستان و شرق شبه جزیره عربستان و حر‌کت سیکلون ها از سمت اقیانوس هند به سمت شاخ آفریقا، عمان و یمن شرایط برای افزایش جمعیت ملخ فراهم است. بنابر پیش بینی سازمان هواشناسی جهانی طی ماه های آینده شرایط آب و هوایی در حد نرمال و بیش از نرمال است.

مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: با توجه به استمرار بارش های نرمال در سه ماه آینده و وجود چند سیکلون (چرخه)  پیش بینی می شود که سطح مبارزه به ۷۰ تا ۸۰ هزار هکتار برسد.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که ملخ از سمت شبه جزیره عربستان به استان هرمزگان و بخش هایی از بوشهر و سواحل سیستان و بلوچستان را مورد حمله قرار گیرد.

معین گفت: بنابر آمار امسال در سطح ۱۷۸ هزار هکتار مبارزه علیه ملخ های بومی صورت گرفت که حدود ۷۰ هزار هکتار مربوط به ملخ مراکشی و مابقی سایر ملخ هاست.

مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: تخصیص اعتبار به مبارزه ملخ های بومی و مراکشی از طریق اعتبار استانی و وزارتخانه صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین مرتضایی فرد
۰۱:۰۶ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
با سلام وعرض ادب مقدار کمی چالش برای متفکرین محیط زیست.انجا که به هر دلیلی در اکوسیستمهای طیبعی دخالت ونظام طبیعت را به هم می ریزیم.وحضور حشرات وجوندگان وگیاه خواران ونشخوار کنندگان وتوضیع کننده تخم گیاهان وگرده افشانها در طبیعت به هم می ریزید وصدای صم گیاه خواران برزمین طنین انداز نیست وبه اصطلاح حیوانی با راه رفتنوتکان کندن علف از زمین اهنگ لالایی برا ملخ نمی خواند این ملخ ها هستند که تخمهاشان در سکوت دشت باورور گردیده ویکبار از زمین بیرون می زنند وانها اسیب اجتماعی طبیت نسیتند انها مامورند تا زوتر از پوسیدگی بدن گیاهان را به مواد عالی تبدیل وبه خاک برگردانند وجسد خودشان هم در محیط طبیعت با عث شکوفایی خاک واماده سازی زیر ساخت لازم برای تولد وحضوردیگرگونه ها در طبیعت هستند واگرشما در طی چند دوره کشاورزی خود را از دست رس انها دور نگهدارید انها بعد از پایان ماموریت وتبدیل علوفه به مواد عالی ومهیا سازی اقلیم برای ورود گونه های دیگر اتومات کنسل وتخم انها بارور نمی شود واین دخالت های شما وسمپاشیهای ناشیانه شماست که مشکلات زیست محیطی بعدی را هم رقم می زند والبته وصد البته این ره اورد کشاورزی صنعتی برده مهور وشپس مکانیزه است وخوب فعلا باید مطالعه بیشتری صورت پزیرد نسخه اماده در دست نیست
آخرین اخبار