برداشت نخستین محصول زرشک در جُوین

مدیر جهاد کشاورزی جوین در خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار پنج تُن محصول زرشک از کشتزار‌های جوین برداشت و روانه بازار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی جوین در خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار پنج تن محصول زرشک از کشتزار‌های این شهرستان برداشت و روانه بازار شد.

او با اشاره به اینکه  محصول زرشک با توجه به نیاز کمتر به آب و سازگاری با اقلیم و آب و هوای جوین در سطح ۱۰ هکتار کشت شد، گفت: امسال از سطح یک و نیم هکتار باغ بارور زرشک در  جوین پنج تن محصول برداشت و روانه بازار شد.

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: آب و خاک با کیفیت این شهرستان مستعد کشت انواع گیاهان دارویی از جمله زرشک است و اشتغالزایی و درآمد مطلوبی از این طربق نصیب کشاورزان می‌شود که به‌طور میانگین سالانه ۱۳۲ تن گیاه دارویی همچون آویشن، مریم گلی، رزماری، استخدوس و آلوئه ورا در جوین برداشت می‌شود.

قارزی همچنین گفت: اجرای سامانه‌های آبیاری نوین، تسهیلات مکانیزاسیون، تسهیلات اشتغالزایی و خرید تضمینی محصولات کشاورزی در سال‌های اخیر رغبت کشاورزان را به تولید افزایش داده است.

 

انتهای پیام//س.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.