به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، وهب مختاران، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان از راه اندازی مرکز آموزش جوار کارگاهی اتحادیه صنف قنادان و آجیل فروشان همدانبا هدف آموزش مهارت های روز به نیروهای شاغل در این رشته صنفی استان خبر داد.
او با اشاره به فعالیت ۲۷۴ واحد قنادی در شهرستان همدان، گفت: به منظور توسعه آموزشهای مهارتی و با هدف کسب تجربه در محیط واقعی کار، مرکز آموزش جوار کارگاهی اتحادیه صنف قنادان و آجیل فروشان همدان با ظرفیت آموزش چهار تا پنج هزار نفر (بسته به تراکم کاری) راه اندازی شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان با اشاره به اینکه آموزش مهارت نیروهای شاغل مزیتی برای افزایش انگیزه در کارکنان است و افزایش تولید و در نتیجه رشد و توسعه اقتصادی را نیز در بر خواهد داشت، اظهار داشت: ارائه آموزش به نیروهای تازه کار از دیگر اهداف راه اندازی این مرکز به منظور توسعه و شکوفایی مهارتی کشور است.
مختاران افزود: که راه اندازی این مرکز مقدمهای برای ایجاد مرکز بزرگ تولید، آموزش و بسته بندی سوغات همدان (۱۶ تا ۱۷ محصول) با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای است.
او تصریح کرد: مراکز جوار کارگاهی به منظور دیدگاه سازمان آموزش فنی و حرفهای مبنی بر بهکارگیری منسجم نخبگان مهارتی در زمینههای مختلف راهاندازی میشود و انتقال تجربیات نخبگان مهارتی به افراد فعال و جویای کار یکی از راهکارهای عملیاتی افزایش تولیدات داخلی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان با اشاره به اینکه مهارت آموزی یکی از عوامل ایجاد اشتغال پایدار در جامعه است، گفت: آموزشهای مهارتی در محیط واقعی کار به دلیل ارتباط مستقیم با بازار کسب و کار از بهترین نوع آموزشهای مهارتی است.
مختاران با بیان اینکه آموزشهای مهارتی این اداره کل مبتنی بر نیاز روز و بازار کار است، افزود: مهارت آموزی یکی از عوامل ایجاد اشتغال پایدار در جامعه است.
او با اشاره به اینکه ایجاد مراکز آموزش بین کارگاهی در واحدهای تولیدی و صنعتی با برگزاری دورههای مهارتی و علمی کوتاه مدت برای جذب افراد به بازار کار ضرورتی اجتناب ناپذیر است گفت: در مراکز جوار کارگاهی علاوه بر یادگیری مهارت، پرورش خلاقیت و کارآفرینی نیز مورد توجه قرار میگیرد.
اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.
انتهای پیام/ب