به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سیدجواد حسینی در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از راهاندازی یک مرکز مشاوره توانبخشی خانواده و دو مرکز ویژه یادگیری نیز خبر داد و افزود: به همت والای خیرین ۱۶۵ مدرسه برای آموزش و پرورش استثنایی احداث شده است.
وی ادامه داد: سه میلیارد تومان اعتبار برای تأمین تجهیزات توانبخشی در استان آذربایجان شرقی اختصاص داده خواهد شد تا در اختیار دانشآموزان قرار گیرد.
حسینی اضافه کرد: در آذربایجان شرقی با همت همکاران آموزش و پرورش و خیرین، هفت هزار و ۲۶۰ دستگاه تبلت تهیه و به دانشآموزان اهدا شد که ۹۴۰ عدد از این تبلتها مختص دانشآموزان استثنائی بود.
استاندار آذربایجانشرقی نیز در این جلسه با تأکید بر پیگیری افزایش سهم معلمان از طرحهای خدماتی نظیر مسکن ملی، گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان برای پرداخت مطالبات معوقه معلمان در کمترین فرصت متعهد باشد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به این حوزه اعلام کرد که فضای فیزیکی مدارس استثنایی کشور هشت تا ۱۰ برابر افزایش یافته است.
عابدین خرّم با بیان اینکه خود را موظف به اجرای عدالت آموزشی در نقاط مختلف استان میدانیم، تاکید کرد: موضوع آموزش و پرورش در رأس امور مدیریت ارشد استان خواهد بود.
وی با قدردانی از خیران حوزه تعلیم و تربیت، گفت: نگاه مصرفی به دستگاه عظیم و انسانساز آموزش و پرورش، خطاست و این حوزه را باید به دید سرمایهگذاری و زیربنایی ببینیم.
وی با تاکید بر لزوم احصای نیازهای کمی و کیفی آموزش و پروش و تلاش برای تأمین اعتبارات مورد نیاز آن، افزود: مناسبسازی و تلاش برای متنوعسازی محیطهای آموزشی از جمله اولویتهای شورای آموزش و پرورش استان است.
خرّم همچنین تبیین سند تحول برای فرهنگیان و معلمان را خواستار شد و گفت: اقتضائات استانی باید در اجرای این سند لحاظ شده و نظارت مستمر و روشمند بین دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش انجام شود تا جریان آموزشی ما مختل نشود.
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر پیگیری افزایش سهم معلمان از طرحهای خدماتی نظیر مسکن ملی، گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان برای پرداخت مطالبات معوقه معلمان در کمترین فرصت متعهد باشد.
خرّم درخصوص بازگشایی مدارس نیز گفت: باید پایش و رصد مستمر انجام گیرد تا لطمهای از ناحیه بیماری کرونا به دانشآموزان وارد نشود و این بازگشاییها، تجربه مدیریت دوران کرونا را به فراموشی نسپارد.
وی همچنین بر توجه جدی به مناطق دارای آسیبهای اجتماعی و تأمین امکانات آموزشی در نقاط محروم تأکید کرد و از دانشجویان جهادی که در دوران کرونا، برای آموزش دانشآموزان در این مناطق همت گماشتند، قدردانی کرد.
پاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی هم با ارائه گزارشی از سیمای کلی دستگاه تعلیم و تربیت استان، گفت: در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، به ترتیب ۳۵۰ و ۵۰۰ کلاس درس از طرف اداره کل نوسازی و خیرین به آموزش و پرورش تحویل داده شده و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵۰ کلاس آماده بهرهبرداری است.
انتهای پیام/پ