به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، چهرههای سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکههای اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ میدهد پست یا توئیتهایی را منتشر میکنند.
برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزههای تحت اختیارشان نیز استفاده میکنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوالهای آنها هستند.
بیشتر بخوانید
صفحه رسمی حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشور پستهایی از سومین گفتگوی ایشان با مردم را در فضای مجازی منتشر کرد:
"رئیسجمهور در سومین گفتگوی تلویزیونی با مردم در آستانه یکصدمین روز فعالیت دولت سیزدهم به تشریح اقدامات دولت در واکسیناسیون عمومی و مقابله با کرونا، پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان دولت بدون استقراض از بانک مرکزی برای جلوگیری از ایجاد تورم، پرداخت بدهیهای به جا مانده از دولت قبل، اصلاح و نظارت بر نظام توزیع کالا، اتمام ارز ترجیحی پیشبینی شده در قانون برای سال ۱۴۰۰ در دولت، مولدسازی داراییهای دولت و جلوگیری از فرار مالیاتی به عنوان منابع درآمد دولت و مباحث مطروحه پیرامون افزایش ظرفیت پزشکی پرداخت."
"رئیسجمهور در سومین گفتگوی تلویزیونی با مردم در آستانه یکصدمین روز فعالیت دولت سیزدهم به تشریح اقدامات دولت در تقویت دیپلماسی منطقهای دولت و حضور در ۲ اجلاس مهم شانگهای و اکو و دستاورد عضویت در اجلاس سران کشورهای عضو پیمان شانگهای و بهرهمندی فعالان اقتصادی از این موضوع، انعقاد قرارداد سوآپ بین ایران و آذربایجان و ترکمنستان، در دستور کار قرار گرفتن خنثیسازی تحریمها و رفع تحریمها از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، اقدامات دولت برای مدیریت صحیح یارانههای مشترکان پرمصرف و چگونگی انجام سفرهای استانی و پیگیری مصوبات آن پرداخت."
صفحه رسمی غلامحسین محسنی اژه ای، رئیس قوه قضائیه پستی درباره صحبتهای ایشان درخصوص بورس را در فضای مجازی منتشر کرد:
"حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به اهمیت رسیدگی به وضعیت بورس تاکید کرد: مسأله بورس از سوی سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور در گذشته دنبال شده است، اما به نظر من کفایت نمیکند و عقیده دارم بسیاری از موضوعات را اگر یکبار دنبال شوند و سپس رها شوند ما به نتیجه مطلوب خود نخواهیم رسید.
وی اضافه کرد: کماکان به ذهن میرسد و قرائن و شواهد این گونه حکایت میکند یک روال عادی و متعارف در بورس رقم نمیخورد، بنابراین بار دیگر رسیدگی به این موضوع را درخواست میکنم. دستور مکتوب این موضوع به رییس سازمان بازرسی کل کشور هم ابلاغ شد، گزارشات قبلی خود را به روز کرده و این موضوع را دنبال، پیگیری و تعقیب کنید تا اگر تخلف و جرمی صورت گرفته است به هیچ وجه قابل بخشش بخشش و اغماض نیست.
رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: تعداد کثیری از مردم ما اعتماد کردند و پول خود را وارد بورس کردند و حالا متضرر شده اند. بخشی از این ضررها در بورس طبیعی است، زیرا باید آموزش میدیدند و توجه و رعایت میکردنداما به هر صورت بسیاری از افراد تقریبا هستی خود را وارد بورس کردند و با مشکل جدی مواجه شدند؛ بنابراین بازرسی کل کشور به گزارشهای قبل اکتفا نکنند و این موضوع را به صورت جدی دنبال و پیگیری کنید و اگر تخلف و جرمی رخ داده بود آن را به دادگستری و مسئولین ذی ربط گزارش کنید.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای ادامه داد: دادستان کل کشور هم این موضوع را رها نکنند و در شوراهای عالی بورس و سایر جلسات مجدد آن را پیگیری کنند. فرضا اگر مشخص شد هیچ اشکالی هم وجود نداشت باز هم برای مردم به صورت شفاف روشن شود، در حال حاضر برای مردم این ذهنیت وجود دارد که تخلفاتی صورت گرفته است.
وی افزود: اگر پس از بررسی مشخص شد هیچ چیز خلافی وجود ندارد، مسئولین ذی ربط برای مردم شفاف آن را توضیح دهند. در نتیجه در این موضوع به صرف گزارش اکتفا نکنید، پیگیری کنید و به مسئولین ذی ربط مکتوب اعلام کنید، به بنده هم اعلام کنید تا دنبال کنم و ان شاء الله به نتیجه برسیم."
محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح رشته توئیتی را درباره حوزه اقتصادی در این وزارتخانه منتشر کرد:
"در وزارت دفاع ضرورت داشت که در حوزه اقتصادی تمرکز ایجاد شود.
به همین منظور با هدف هماهنگی بیشتر بین بخشهای اقتصادی و همچنین نظارت راهبردی بر فعالیت ها، قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع تشکیل شد و امیدواریم این قرارگاه بتواند ظرفیتهای مولد و بالقوه در وزارت دفاع را به شکل مطلوب مدیریت و در ریل بهره وری قرار دهد.
پایش محیط اقتصادی داخلی و خارجی، شناسایی فرصتهای مرتبط با حوزه اقتصادی، سیاست گذاری اقتصادی در فعالیتهای غیر نظامی، تعیین عرصههای مجاز و اولویتهای سرمایه گذاری، ایفای نقش در فرآیند تعیین مدیران بنگاههای اقتصادی با رعایت تشریفات قانونی هریک از بنگاهها هماهنگی بین بخشهای وزارت دفاع در جهت توسعه همکاریها و هم افزائی اقتصادی، هدایت، حمایت و تسهیل نمودن فعالیتهای اقتصادی در عرصههای ملی و فراملی، مشارکت با سایر دستگاهها و بخشهای خصوصی و نظارت راهبردی در عرصههای اقتصادی را از جمله ماموریتهای قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع است."
انتهای پیام/