به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، مسعود معتمدی رییس مرکز بهداشت و درمان قروه با اشاره به وضعیت رنگ بندی آبی کرونا در شهرستان قروه، افزود: در هفتههای اخیر با بازگشایی مدارس مبتلایان جدید کرونا بیشتر در بین معلمان و دانش آموزان اتفاق افتاده که به دلیل عدم تهویه هوا، بسته بودن پنجرهها و رعایت کمتر پروتکلهای بهداشتی به ویژه در مناطق روستایی بوده است.
معتمدی با بیان اینکه درصد تستهای مثبت کرونا در اوج وضعیت قرمز بیش از ۵۰ درصد بود، ادامه داد: در حال حاضر آمار ابتلای به کرونا بین سه تا پنج درصد است.
او با اشاره به اینکه از ابتدا تاکنون از ۴۰ هزار بیمار تست کرونا گرفته شده است، افزود: از این تعداد تست کرونای هفت هزار و ۵۷۷ نفر بیمار مثبت بوده است.
رییس مرکز بهداشت و درمان قروه اضافه کرد: ۹۰ درصد بیماران به صورت سرپایی و ۱۰ درصد با نظر و تشخیص پزشک بستری شدهاند که ۱۹۳ نفر بیمار کرونایی با pcr مثبت و ۱۲۶ بیمار کرونایی با pcr منفی در بیمارستان شهید بهشتی قروه فوت شده است.
معتمدی اظهار داشت: از ۱۱۲ هزار نفر جمعیت بالای ۱۲ سال در این شهرستان، ۹۷ هزار دز اول معادل ۸۸ درصد و ۷۹ هزار دز دوم معادل ۸۲ درصد واکسیناسیون صورت گرفته است.
او با اشاره به اینکه تاکنون ۲ هزار مورد دز سوم نیز تزریق شده است، افزود: از این آمار ۱۰۰ نفر پرسنل بهداشت و درمان و مابقی جمعیت بالای ۴۰ سال هستند.
رییس مرکز بهداشت و درمان قروه، در خصوص واکسیناسیون مادران باردار گفت: از ۸۷۳ مادر باردار واجد شرایط تاکنون ۴۳۵ مادر باردار واجد شرایط معادل ۵۰ درصد دز اول و ۲۰۰ نفر دز دوم معادل ۴۶ درصد واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
معتمدی به بازگشایی مدارس، تالارهای پذیرایی و برداشتن محدودیتهای سفر بعد از واکسیناسیون علیه کرونا اشاره و اضافه کرد: بیشتر از یک ماه است که با ثبات بیشتری در کاهش آمار ابتلا و بستری و مرگ و میرهای ناشی از کرونا مواجه هستیم.
او به تاکید و اهمیت دز سوم برای سالمندان بالای ۶۰ سال اشاره و اظهار داشت: افرادی که از دز دوم آنها بیشتر از سه ماه گذشته است برای دریافت دز سوم اقدام کنند که این روند در شهرستان وضعیت مطلوبی دارد.
رییس مرکز بهداشت و درمان قروه با اشاره به اینکه هم اکنون روزانه در شهرستان قروه ۲۰۰ نفر دز اول واکسن کرونا را دریافت میکنند؛ از پوشش ۹۰ درصدی دز اول و ۶۹ درصدی دز دوم واکسن دانش آموزان در این شهرستان خبر داد.
معتمدی قدیمی بودن دستگاه سی تی اسکن، نبود پزشک متخصص ریه و بیماریهای تنفسی و کمبود پزشک عمومی در بخش اورژانس را از مشکلات بیمارستان شهید بهشتی قروه در رابطه با ویروس کرونا عنوان کرد و گفت: کمبود دستگاه اکسیژن با پیگیری پرویز اوسطی، نماینده قروه در مجلس شورای اسلامی مرتفع شده است.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/م