طرح الزام شهرداری مشهد به رعايت اصول معماری اسلامی- ایرانی در نما و منظر شهری به ویژه در پروژه های بزرگ مقیاس تصویب شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در آغاز شانزدهمین جلسه علنی شورای شهر مشهد گفت: در طول تاریخ، حوادث بسیاری رخ داده و عالمان بزرگی زیسته‌اند، ولی امروز نامی از آن‌ها نیست و یادی از آن‌ها نمی‌شود.

وی گفت: از سوی دیگر، برخی از حوادث و شخصیت‌ها هستند که نه تنها در تاریخ، بلکه در جامعه و حاکمیت حضور عینی و همیشگی دارند و یاد آن‌ها جاودانه است. از جمله این رویداد‌ها می‌توان به واقعه عاشورا و ذکر مصیبت امام‌حسین (ع) اشاره داشت؛ اتفاقی عظیم که هرروز تازه‌تر شده و هیچگاه در تاریخ گم نمی‌شود.

رئیس شورای شهر مشهد گفت: اگر اقدامات ما مبتنی بر پژوهش باشد، هزینه‌های بعدی ما را کاهش می‌دهد.

وی گفت: از سوی دیگر، برخی از حوادث و شخصیت‌ها هستند که نه تنها در تاریخ، بلکه در جامعه و حاکمیت حضور عینی و همیشگی دارند و یاد آن‌ها جاودانه است.

موحدیان گفت: در بحث شخصیت‌ها هم، حضرت امام‌خمینی (ره) را از جمله چهره‌هایی دانست که با گذشت زمان، ابعاد و سیره فکری ایشان در دنیا طرفداران بیشتری پیدا می‌کند چراکه مبتنی بر فطرت انسان‌هاست و گفت: شهید بهشتی هم دیگر شخصیتی است که علیرغم گذشت سال‌ها از زمان شهادت، با مرور مطالب ایشان، می‌توان به عمق و فهم بزرگ آن چهره والامقام نسبت به مسائل تاریخی و جامعه  پی برد.

وی گفت: اگر اقدامات ما مبتنی بر پژوهش باشد، هزینه‌های بعدی ما را کاهش می‌دهد. تفکر تدبر و عقل و عمل نشانگر یک کار مبتنی بر پژوهش است.

وی گفت: امیدواریم در این دوره ششم کاری را بدون پشتوانه پژوهشی انجام ندهیم و منابع مردمی را که دست ما امانت است، از دست ندهیم. روز حمل‌ونقل نیز در پیش است. باید قبول کنیم در این حوزه هر چند کار‌های پژوهشی شده است، اما در اجرا مشکل داریم. در بحث مازوت متأسفانه آلودگی زیست‌محیطی آن بر هیچ کس پوشیده نیست، اما همچنان نیرو‌گاه آلودگی خود را به همراه دارد.

موحدیان گفت: روز حوزه و دانشگاه را در پیش داریم؛ اگر پیشرفتی می‌خواهیم، باید مسائل مذهبی و اجتماعی در نظر گرفته شود. حوزه بدون دانشگاه و برعکس موفقیتی حاصل نمی‌شود؛ این نکته‌ای است که امام هم در اوایل انقلاب به آن توجه کردند.


مشکل مردم باید حل شود، از شعار بپرهیزیم

غلامحسین صاحبی عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در دوسه ماه گذشته اتفاقاتی در مشهد رقم خورد و شورایی انقلابی سرکار آمد تا آرمان‌های انقلاب که هدف آن حمایت از اقشار مختلف است شکل بگیرد.

وی گفت: شهرداری ابرسازمانی است که ۲۰هزار کارشناس در حوزه‌های مختلف دارد.

صاحبی گفت: نخبگانی در این حوزه‌ها کار کردند و خدمات ارزشمندی را عرضه کردند و انتخاب مدیران نقش مهمی در عملکرد دارد که باید این‌ها توجه ویژه‌ای شود.

عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مدیران باید از بدنه‌های مختلف شهرداری انتخاب شوند و باید به آن‌ها بها دهیم. باید توجه ویژه‌ای برای انتخاب مدیر از بدنه داخلی شهرداری انجام شود. برای رفع مشکلات شهری باید به بدنه شهری و بهادادن به آن توجه کرد.

این مسئول گفت: از چهار سال گذشته هنوز خیلی مسائل مانده است از جمله جمع‌کردن معتادان متجاهر.

وی گفت: ساختمان‌های عظیمی خالی هستند و مردم باید از آن‌ها بهره ببرند. باید امور را برای مردم در مدیریت شهری تسهیل کنیم. مردم گرفتاری‌های زیادی دارند. متأسفانه خر‌وجی دفاتر تسهیلگری قابل قبول نیست و مشکلی از مردم رفع نشده است. ۵۰میلیارد تومان در سال۹۹ برای بازگشایی معابر بودجه تعیین شد که ۳۸میلیون آن برگشت خورده است.

وی گفت: شورای شهر مصوب کرده است که اگر افراد ساختمانی را انفرادی بسازند، برای ۷۵متر مربع پروانه رایگان می‌دهند و ۲۵۰میلیون وام قرضه‌الحسنه می‌دهند، اما این قانون به‌درستی اجرا نشده است. این‌ها را دفاتر تسهیلگری باید حل کنند.

صاحبی گفت: اگر این امور آسان‌سازی شود، مردم خانه‌سازی را شروع می‌کنند. ان‌شاالله روزی برسد گرفتاری‌های مردم به‌ویژه در حاشیه شهر رفع شود.

رئیس شورا در جواب این نطق گفت: امور شهری باید بر اساس چارچوب قوانین انجام شود. اگر طرحی برای تسهیل‌سازی دارید، ارائه دهید.
رانندگان نیازمند کرامت و حمایت هستند.


مصوبات شانزدهمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

معابر فرعی شهيد منتظری۱۱ با حفظ شماره به نام شهيد نقی صنايع پركار؛ توس ۹۳.۵ با حفظ شماره به نام شهيد غلامرضا طالبان نقندر و شهيد چراغچی۴ با حفظ شماره به نام شهيد محمد علی طالبان نقندر نامگذاری شد.

طرح الزام شهرداری مشهد به رعايت اصول معماری اسلامی- ایرانی در نما و منظر شهری به ویژه در پروژه های بزرگ مقیاس تصویب شد.

 

۳۵نقطه مشهد با ۳۹ سوژه، میزبان المان‌های نوروزی خواهد بود

مهدی یک‌پسر دبیر جشنواره بین‌المللی هنرهای شهری مشهد، گفت: ۲ ماه از آغاز برنامه‌ریزی جشنواره گذشته است و طبق برنامه، فراخوان انجام شده و برنامه‌ریزی افتتاحیه‌ای متفاوت را کرده‌ایم.

وی گفت: در حوزه اطلاع‌رسانی بیشترین تمرکز ما بر روی رسانه‌های مجازی است.

دبیر جشنواره بین‌المللی هنرهای شهری مشهد، گفت: ۱۴ نقطه در ۱۳ منطقه شهری و ورودی منطقه توس و ۲۱ نقطه دیگر نیز به‌عنوان فضایی برای جایگذاری یادمان‌های تعاملی که شامل ۳۹ سوژه پیرامون حضرت رضا علیه‌السلام، تاریخ مشهد و مباحث ادبی است را، پیش‌بینی کرده ایم.
وی گفت: در نظر داریم ۱۰ دی ماه که روز ملی مشهد نام گرفته است، نشست خبری و نمایشگاه آثار برگزیده را برای مدیران برگزار کنیم و پس ‌ازآن وارد فاز اجرایی جشنواره خواهیم شد.

یک پسر گفت: مدت‌زمانی که هر شهروند نیاز دارد تا از تمامی المان‌ها بازدید کند، ۸ ساعت است. از سویی دیگر امکانی طراحی‌شده تا به‌صورت آنلاین نیز بتوان از المان‌ها بازدید کرد.

 

انتهای پیام//س.ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.