به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مرکز پژوهشهای مجلس در نامهای به رئیس کمیسیون مشترک طرح صیانت خواستار مهلت بیشتری برای بررسی این طرح شده است.
طرح حمایت از کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی مشهور به طرح صیانت، نهم آذر ماه با رأی اعضای کمیسیون مشترک آن برای ۱۰ روز به مرکز پژوهشهای مجلس ارجاع شده بود.
مرکز پژوهشها اعلام کرده در نامه خود به رضا تقیپور رئیس کمیسیون مشترک طرح صیانت، به اشکالات عدیده متن طرح پرداخته است. در متن این نامه «کاهش سرمایه اجتماعی نهادی، ایجاد بیثباتی در قوانین و مقررات اقتصادی، به مخاطره افتادن امنیت سرمایهگذاری، مداخله بسیار زیاد طرح در شئون مختلف زندگی مردم، ترغیب نخبگان به مهاجرت، ابهام و عدم شفافیت در مفاد و فرآیند تقنین» به عنوان بخشی از اشکالات جدی محتوای طرح صیانت مطرح شده است.
روابط عمومی مرکز پژوهشها در خبر خود نوشته «گفته میشود در پیشنویس پیشنهادهای مطرح شده، مباحث مربوط به اینستاگرام و پلتفرمهای پرمخاطب تغییرات جدی دارد.»
بیشتر بخوانید
برخی نمایندگان حاضر در کمیسیون مشترک طرح حمایت از کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی معتقد بودند برای بررسی بیشتر طرح صیانت باید با اعمال ماده ۱۴۲ آیین نامه داخلی مجلس، دریافت نظر دستگاههای ذیربط، کارشناسان، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام الزامی شود تا مرکز پژوهشها مهلت بیشتری داشته باشد اما در مقابل اعضای دیگر کمیسیون مشترک صرفاً بر روی بررسی ده روزه آن تأکید کردند.
تابستان امسال مجلس یازدهم موافقت کرد طرح صیانت در کمیسیون مشترکی از نمایندگان بررسی شود.
انتهای پیام/
اگر برنامه هایی همچون اینیستا گرام که مردم به صورت مجازی کالا هاشونو میفروشن وپول در میارن
و برنامه همچون واتساپ یا تلگرام که میتوانند با اینها با اقوا می که بیرون از کشور زندگی میکنند ارتباط برقرار کنند واز حال همدیگر با خبر شوند
اگر حذف شوند مردم به مشکل بر خواهند خورد
یا حق وحقوق مردم !!! یکی ماهی سه ملیون بگیره یکی ماهی 284 میلیون !!!
گرونی تورم بورس که دیگه هیچ !!!