باشگاه خبرنگاران جوان یزد - سید علی موسوی رئیس شبکه بهداشت شهرستان یزد گفت: چهل و سه درصد از نانواییهای شهر یزد، بیش از حد مجاز از نمک استفاده میکنند.
او با اشاره به استاندارد نمک نان، گفت: بر اساس مصوبه چهاردهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، حد مجاز مصرف نمک در تولید نان، یک درصد تعیین شده یعنی به ازای یک کیسه چهل کیلوگرمی آرد باید حداکثر چهارصد گرم نمک استفاده شود.
موسوی در خصوص روشهای کاهش نمک نان گفت: معرفی نان سالم به آحاد مردم، تولید گندم مرغوب، رعایت استانداردهای تولید، استاندارد سبوس، آموزش روشهای صحیح پخت نان با انواع آرد به صورت دوره ای، به کارگیری روشهای تشویقی برای نانوایان و پایش و ارزیابی از جمله این اقدامات است.
او همچنین فشار خون را اصلیترین عامل مرگ و میر در جهان برشمرد و گفت: نمک اصلیترین علت افزایش فشار خون است. مصرف نمک در ایران بیش از دو برابر میزان مجاز است.
انتهای پیام/