باشگاه خبرنگاران جوان -کاوه درودی عضو هیئت رئیسه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در خصوص مجوز بدنسازی برای بانوان گفت: در سال ۱۳۹۳ بر اساس وزارت ورزش بحث حضور بانوان در فدراسیون بدنسازی شکل گرفت و از همان سال نایب رئیس بانوان در این فدراسیون تشکیل شد و مسئولیت گرفت. تا قبل از حضور نصیرزاده عموما فعالیت فدراسیون در حوزههای آموزشی بود و بانوان در بحث مربیگری و کار با دستگاه مجوز میگرفتند
با رویکردی که نصیرزاده داشت در زیر مجموعههای این فدراسیون اعم از پاورلیفتینگ، مچ اندازی و فیتنس فعالیتهای رقابتی در کنار آموزش در بخش بانوان شکل گرفت و حتی ۲ اعزام ما به خارج از کشور از شورای برون مرزی مجوز گرفت و زمانی که شورای برون مرزی مجوز صادر میکند یعنی فعالیت بانوان مجوز دار بوده است. امیدوارم با حضور سجادی که خودش در بدنه ورزش حضور داشته این مشکل سریعتر رفع شود و بانوان کشورمان بتوانند هرچه سریعتر در بخش رقابتی نیز فعالیت داشته باشند.
گزارشاتی که برای وزارت ورزش ارسال شده است در ۲ بخش است. یک بخش مربوط به استفاده از مواد نیروزا در بخش بانوان است که باید اشاره بکنم که تاکنون یک مورد مثبت از استفاده دارویهای نیروزا در حوزههای زیر مجموعه فدراسیون بدنسازی به صورت رسمی نداشته ایم.
برخی از بانوان از فضای مجازی برای نشان دادن تواناییهای خود از مواد نیروزا در رشته بدنسازی استفاده میکردند که در شان کشورمان نبود و با رسانههای غیر مجاز مجازی برخورد شد. در حال حاضر ما چیزی به اسم دوپینگ بانوان در فدراسیون نداریم. کشور ما در حوزه ورزش بانوان سنتی است و خواهش میکنم با این فرافکنیها افکار خانوادهها برای حضور بانوان در رشتههای ورزشی را مکدر نکنند و اجازه بدهند خانمها با فراغ بال به سمت ورزش روی بیاورند.
مجوز هیچ باشگاهی باطل نشده است و حتی در حوزه آموزش فدراسیون در بخش بانوان نیز ممنوعیتی صورت نگرفته است و سجادی قول داده است سریعتر به مدارک رسیدگی کند تا بانوان کشورمان در میادین بین المللی نیز در بخش رقابتی مثل فیتنس و مج اندازی نیز شرکت کنند.
امیدوارم با دخالت سجادی حضور بانوان در رقابتهای آسیایی کاپ کیش حل شود و فدراسیون با تمام توان پیگیر این موضوع است.
ما هنوز فرق مکمل با داروهای غیر مجاز را نمیدانیم، مکمل ورزشی مثل ویتامینها و ... برای ورزش کردن لازم است و هیچ منافاتی با ورزش در آقایان و بانوان ندارد و آنچه که غیر مجاز است داروهای نیرو افزا است. بالای ۲۵۰۰۰ باشگاه ما در سطح کشور داریم که هیچگونه نظارت مستقیمی از سوی هیچ یک از فدراسیونهای ورزشی روی آنها صورت نمیگیرد و نظارت این باشگاهها بر عهده سازمان اماکن استان مربوطه است. امکان آموزش بانوان توسط مربی آقا در فضاهای رسمی وجود ندارد مگر اینکه در فضاهای زیر زمینی غیرمجاز باشد که مسئولیت پیگیری آن هم بر عهده اداره اماکن نیروی انتظامی است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/