باشگاه خبرنگاران جوان خرم آباد - به گفته علی آشتاب تشکلات کارگری و کارفرمایی به عنوان شرکای اجتماعی در ارتقای سطح بهره وری تولید و سلامت محیط کار نقش مهم و بسزایی دارند.
وی به فعالیت ۳۶۰ تشکل کارگری و کارفرمایی در واحدهای اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۲۹۹ تشکل کارگری و ۶۱ تشکل کارفرمایی فعال بوده که با همدلی و هم افزاییهای لازم منجر به کاهش اختلافات کارگری و کارفرمایی شده است.
آشتاب به اصل سه جانبه گرایی در قانون کار، همسو بودن و نقش دولت، کارفرمایان و کارگران اشاره کرد و گفت: این تشکلها شامل نماینده کارگران، شوراهای اسلامی کار، انجمن صنفی کارگری، انجمن صنفی کارفرمایی، کانون شوراهای اسلامی کار، کانون کارفرمایان و کانونهای کارگران بازنشسته هستند.
وی به توانمندی و ارتقای سطح این تشکلات در چگونگی ارتباط و تعامل با کارگران و کارفرمایان در قالب آموزشهای تخصصی و عمومی تاکید کرد و می گوید: کارشناسان این اداره کل با برگزاری کارگاههای آموزشی و دورههای آموزشی مختلف در حوزههای کاری و تخصصی بیش از یک هزار و ۲۴ نفر ساعت آموزشهای مرتبط ارائه کرده اند.
وی معتقد است: تشکلهای کارگری و کارفرمایی میتوانند با تعامل بیشتر در تحقق رفاه و بهبود زندگی، استقرار عدالت اجتماعی، مشارکت دادن کارگران در صحنههای اجتماعی و سیاسی، نقشآفرینی در انتخابات، نظارت بر اجرای قوانین کار، ایجاد و گسترش تامین اجتماعی، رعایت ایمنی و بهداشت کار، دفاع از حقوق کارگران و حل و فصل اختلافات کارگری، نقش مهم و تاثیر گذاری داشته باشند.
انتهای پیام/ب