سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: در طرح تامین مالی زنجیره‌ای به جای اینکه منابع بانکی به سمت بخش‌های غیرمولد برود اعتبار به سمت بخش تولید هدایت شده که این روش در دستور کار سازمان صمت است.

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - داوود شهرکی  در نوزدهمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور مدیران و نمایندگان بخش‌های دولتی و خصوصی عضو کارگروه و نمایندگان و مدیران واحد‌های تولیدی گفت: یکی از طرح‌های بزرگ در دولت، طرح تامین مالی زنجیره‌ای بوده که این طرح شیوه نوینی است که در یک دهه اخیر در کشور‌های پیشرفته برای پرداخت تسهیلات به واحد‌های تولیدی مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم‌اینک در کشور به همت وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز شده است.

او گفت: هم‌اینک این طرح با امضا، تفاهم‌نامه میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک‌های صادرات، تجارت، مسکن، پارسیان، ملت، ملی و صنعت و معدن آغاز شده است.

او می گوید: تأمین مالی زنجیره‌ای چند مزیت دارد که مهمترین آن کاهش نیاز به نقدینگی است.

او گفت: در جریان تأمین مالی زنجیره‌ای، بانک‌ها به جای پول به شرکت خودروساز، برات الکترونیک ارائه می‌دهند و خودروساز این برات را در اختیار قطعه‌ساز می‌گذارد و قطعه‌ساز این اوراق را به فولادی‌ها و بخش فولاد هم این اوراق را به شرکت سنگ‌آهن ارائه می‌دهد در نهایت شرکت سنگ‌آهن می‌تواند این اوراق را در بازار تنزیل (نقد) کند یا اینکه تا سررسید آن منتظر بماند.

انتهای پیام/گ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.