باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- نادر نوروزی امروز (هفتم بهمن) در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گفت: برای خدمات رسانی هرچه بیشتر و بهتر شهرداری به مردم کرمانشاه برنامه ریزیهایی در محورهای مختلف شهری صورت گرفته تا در نهایت بتوانیم موجب تسهیل زندگی مردم در کرمانشاه شویم.
به گفته نادری، از جمله مهم ترین این محورها بحث ترافیک، کسب و کار و اشتغال شهری و معماری و شهرسازی است؛ در بحث ترافیک برنامه داریم که سرعت حرکت را در شهر افزایش داده و از طرفی توقف گاه های وسایل نقلیه عمومی را افزایش دهیم تا مردم راحت تر بتوانند از طریق این وسایل به محل های مورد نظر خود برسند.
در بحث کسب و کار و اشتغال شهر ساماندهی اماکن تجاری و نیز تابلوها و معابر در دستور کار است که این کار از اواخر امسال و اوایل سال آینده اجرایی می شود؛ بسیاری از دستفروشان در معابر شهر فعالیت دارند که به دلیل نیاز مالی که دارند باید فعالیت داشته باشند، اما حضور آنها مشکلاتی را برای تردد مردم در معابر ایجاد کرده، بنابراین ساماندهی این مشاغل در دستور کار شهرداری قرار دارد.
طرح هایی برای ساماندهی مشاغل مزاحم و زیباسازی بصری شهر داریم. همچنین زیباسازی ورودی های شهر بسیار مهم است. ورودی های شهر نکته بسیاری حائز اهمیتی است که باید به آن توجه شده و حتما در خصوص آن زیباسازی صورت گیرد.
در حوزه معماری و شهرسازی، عدم بازنگری طرح جامعه شهر مورد انتقاد است. در همین راستا بازنگری این طرح هم در دستور کار قرار دارد، چرا که صدور پروانه بر اساس طرح قبلی مشکلاتی را در آینده ایجاد خواهد کرد.
هدف نهایی ما ارتقا کیفیت زندگی کرمانشاهیان است
کنترل حاشیه شهرها هم مورد توجه است و باید جلوی رشد بی رویه شهر گرفته شود و از هم اکنون باید اقدامات جدی برای ساماندهی حاشیه های شهر صورت گیرد.
به گفته نادری، در مجموع ۷۵ مسئله شهری در هشت محور برنامه شهرداری احصا شده است که در خصوص رفع این مسائل و بهبود آنها راهکارهای لازم اندیشیده شده است.
هدف از این برنامه ها ارتقا کیفیت زندگی در شهر کرمانشاه است، اما مدعی نیستیم که بتوانیم به تمام اهداف خود در کوتاه مدت دست پیدا کنیم. قطعا رفع تمام مسائل شهری بسیار زمانبر است، اما همین که بتوانیم گامی رو به جلو در حل مهم ترین مسائل شهری برداریم خواهیم توانست رضایت شهروندان را به دست بیاوریم.
ماموریت نهایی ما در شهرداری کرمانشاه آسایش شهروندان است و برای دستیابی به این مهم تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.
باید کارهای بهروزتری برای ارتقا "فرهنگ و اخلاق" در شهر صورت گیرد
لزوم ارتقا فرهنگ شهری نباید نادیده گرفته شود؛ متاسفانه هم با آسیبهای اجتماعی و هم با آسیبهای فرهنگی در سطح جامعه و شهر مواجه هستیم و نیاز است که شهرداری به عنوان متولی بخشی از فرهنگ شهر در این زمینه ورود کند. تعامل با مساجد برای ارتقا فرهنگ شهر مهم است؛ هماکنون یکصد و ۱۱ مسجد در سطح شهر داریم که باید از ظرفیت آنها برای ارتقا فرهنگ شهر استفاده شود.
در زمینه توسعه اخلاق در شهر هم قرار است همکاری جدی با روحانیون و افراد صاحب نفوذ فرهنگی صورت گرفته تا بتوانیم برنامه هایی را برای عموم در فرهنگسراهای شهر برگزار کنیم. نصب چند بنر و نوشتن چند حدیث شاید موثر باشد، اما آن تاثیر عمیق را ندارد و باید برنامه ها در زمینه ارتقا فرهنگ و اخلاق شهر عمیق تر و اثرگذارتر شود و باید برنامه های به روزی در این زمینه تدوین کنیم.
برای دهه فجر در سطح شهر ۲۶ برنامه تدارک دیده شده که بحث پاکسازی و آذین بندی شهر و دیدار با خانواده شهدا و تجلیل از مفاخر انقلاب بخشی از این برنامه هاست.
انتهای پیام/ ط.پ