باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج - کاظم حاجی پور در سفر به بخش سوق و بررسی ظرفیتهای این بخش گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در بخش سوق با شعار سوق، شهر اقتصاد مقاومتی با توسعه فرهنگ کارآفرینی در دل روستاها تلاش میشود با پرداخت تسهیلات مورد نیاز از کسب و کارهای خرد و کوچک حمایت شود.
او با بیان اینکه در بخش سوق نقشه تولید و اشتغال را طراحی میکنیم گفت: تسهیلات کم بهره در حوزههای گردشگری، صنایع دستی، کشاورزی، گیاهان دارویی و صنعت به افراد جویای کار در این بخش پرداخت میشود.
حاجی پور به فعالیت صندوق کار آفرنی امید در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: امسال بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال در قالب هزار و ۲۷۰ فقره تسهیلات اشتغالزایی به مردم استان پرداخت شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان با شاره به اینکه خط و مشی این صندوق، روستای بدون بیکار، روستای محصول محور و حمایت از صندوقهای خرد محلی است، گفت: امسال در قالب طرح روستای بدون بی کار از ۱۳۲ صندوق خرد محلی در ۱۳۲ روستای استان حمایتهای مالی شد.
سعید خواجوی بخشدار سوق هم به ظرفیتهای این بخش اشاره کرد و گفت: در بخش سوق ظرفیتهای فراوانی در صنایع دستی، دام و طیور، پرورش زنبور عسل، حوزه کشاورزی و پرورش گیاهان دارویی، گل نرگس، به لیمو و زعفران و صنعت وجود دارد که با حمایتهای مسئولان انتظار داریم در این زمینهها اشتغالزایی شود.
الهی دوست رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه شهرستان کهگیلویه هم با بیان اینکه هم اکنون ۵۰ حرفه در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان کهگیلویه به متقاضیان آموزش داده میشود گفت: در صورت نیاز و با توجه به ظرفیتهای موجود، هر تعداد حرفه که نیاز باشد برای مهارت آموزی و ایجاد اشتغال به مردم بخش سوق آموزش داده میشود.
انتهای پیام/س