باشگاه خبرنگاران جوان - قانونگذاران آمریکایی امروز (سهشنبه) با ارائه لایحهای خواستار متوقف کردن ارسال کمک نظامی به اوکراین تا زمانی شدند که تنش در مرزهای جنوبی آمریکا از بین برود.
طبق گزارش اسپوتنیک، «مت روزندیل» نماینده مجلس نمایندگان آمریکا، در بیانیهای با اعلام آنکه امروز لایحهای از سوی قانونگذاران آمریکا برای توقف ارسال کمک نظامی به اوکراین ارائه شده است، گفت: «این لایحه دولت آمریکا را از ارائه کمکهای نظامی و امنیتی به اوکراین تا زمانی منع میکند که سیستم دیوار مرزی در مرز جنوبی تکمیل شود و کنترل عملیاتی مرز جنوبی آمریکا به دست آید.»
«اندی بیگز، باب گود، مت گاتز، پل گوسار، جودی هایس، مری میلر، رالف نورمن، بیل پوزی و رندی وبر» قانونگذاران آمریکایی بودند که امروز این لایحه را ارائه کردند.
جمهوریخواهان آمریکا بارها از «جو بایدن» رئیسجمهور دموکرات آمریکا، به دلیل شکست در مقابله با بحران در مرز جنوبی این کشور انتقاد کردهاند. مرز جنوبی آمریکا جاییست که سال گذشته رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از آن ثبت شد.
حزب جمهوریخواه میگوید این که کل کاروانهای مهاجر به سمت مرزهای آمریکا هجوم آوردهاند را میتوان به دلیل رویکرد سست بایدن در قبال مهاجرت غیرقانونی و بودجه ناکافی پروژهها برای جلوگیری از آن دانست.
از طرفی در حال حاضر تنش اوکراین و روسیه که از سال ۲۰۱۴ و با الحاق کریمه آغاز شده بود، رو به وخامت گذاشته است، در این میان کشورهای غربی و به ویژه آمریکا در تلاشند تا روسیه را در حال برنامهریزی برای حمله به کییف نشان دهند، ادعایی که بارها از سوی مسکو رد شده است.
شب گذشته «دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین، در کنفرانسی خبری با همتای آلمانی خود مدعی شد که روسیه در تلاش برای جدایی میان اوکراین و غرب است و گفت: «اصلا مهم نیست تا چه حد روسیه تلاش کند. این کشور نمیتواند شکافی میان ما و غرب ایجاد کند.»
«امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه، نیز در سفر خود به مسکو دیداری با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود داشت تا راهی برای کاهش تنشها بیابد و از عدم برنامهریزی روسیه برای حمله به اوکراین اطمینان حاصل کند.
«لیز تراس» وزیر امورخارجه انگلیس، هم مدعی است اکنون که روسیه میگوید قصد حمله به اوکراین را ندارد، اگر کوچکترین اقدامی از سوی مسکو علیه کییف انجام شود، متحدان ناتو پیامدی وخیم را رقم خواهند زد.
انتهای پیام/