عدس سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است که فواید زیادی دارد؛ اما برخی افراد نباید آن را مصرف کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید است؛ زیرا سرشار از فیبر است.

Anya Schwingel-Exner متخصص تغذیه آلمانی گفت: فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک می‌کند. عدس همچنین سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است.

علاوه بر این، عدس سرشار از پروتئین است. عدس خشک حاوی بیش از ۲۰ درصد پروتئین است؛ در حالی که این درصد در پخت و پز بین ۵ تا ۹ درصد متغیر است.

با ترکیب عدس با غلات مانند نان سبوس دار و ماکارونی می‌توان تمام عناصر پروتئینی مورد نیاز بدن را بدون نیاز به گوشت و لبنیات تامین کرد. بنابراین عدس جزء کلیدی رژیم گیاهخواری است.

این کارشناس تغذیه آلمانی گفت: عدس برای مبتلایان به نقرس مضر است؛ زیرا حاوی پورین است که در بدن به اسید اوریک تبدیل می‌شود که به نوبه خود مشکلات نقرس را تشدید می‌کند.

منبع: وب سایت العین


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
France
ام خیاط
۲۰:۳۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
از راهنمایی واطلاعات مفید گوگل تشکر میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۷ ۰۱ اسفند ۱۴۰۰
من ناراحتی معده دارم عدس نمیتونم بخورن این دکتر فقد به یه بیماری اشاره کرده!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۷ ۰۱ اسفند ۱۴۰۰
من ناراحتی معده دارم عدس نمیتونم بخورن این دکتر فقد به یه بیماری اشاره کرده!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۷ ۲۸ بهمن ۱۴۰۰
فشار خون بالا دارید عدس کم بخورید
آخرین اخبار