مجری طرح برق‌رسانی روستایی کشور گفت: برق رسانی به ۵۰ هزار خانوار عشایری انجام نشده، به همین دلیل هدف و اولویت اصلی ما برق رسانی به این گروه است.

باشگاه خبرنگاران جوان-   آقای علی چهل امیرانی گفت: در طرح برق رسانی به عشایر، ۱۰ درصد از هزینه تمام شده توسط عشایر آن منطقه و ۹۰ درصد آن توسط دولت پرداخت می‌شود.

به گفته مجری طرح برق‌رسانی روستایی کشور، برق رسانی به حدود ۱۹۰ هزار خانوار عشایری انجام شده و تعداد باقی مانده قرار است از طریق انرژی‌های تجدید پذیر (مولد‌های خورشیدی) برق رسانی شوند، زیرا امکان احداث شبکه در این مناطق وجود ندارد.

در حال حاضر در بخش برق رسانی به عشایر سه بخش وجود دارند، بخش اول عشایری که هم در ییلاق و هم در قشلاق برق دارند که عمدتا سکونتگاه آن‌ها به صورت تجمیعی است و در کانون‌های عشایری زندگی می‌کنند.

بخش بعدی عشایری هستند که یا در قشلاق و یا در ییلاق برق رسانی آن‌ها انجام شده و بخش سوم در هیچ کدام از قسمت‌ها برق‌رسانی انجام نشده که ۵۰ هزار خانوار هستند.

از سال گذشته با بومی‌سازی تجهیزات برای برق رسانی قابل حمل خورشیدی به عشایر، نزدیک به ۱۰ هزار خانواده عشایری به برق دسترسی پیدا کرده‌اند که به گفته مسئولان، تا پایان خرداد سال آینده به ۲۰ هزار و ۵۰۰ خانوار خواهد رسید.

انتهای پیام/

برچسب ها: صنعت برق ، برق رسانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کاربر
۱۴:۴۱ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰
خدا به بانیان همچین طرح هایی رحمت واسعه عنایت فرماید ، انشاا... تلاش برای گسترش این طرح به مناطق دیگر . درود خدا بر شما