باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - آقارضا فتوحی گفت: یکی از موضوعات اساسی که باید امروزه در بحث تولید، خدماترسانی و بخشهای دیگر مورد توجه قرار گیرد، آموزش فنی و حرفهای و یا مهارتآموزی است. مهارتآموزی مهمترین موضوعی است که در کشورهای توسعهیافته برای توسعه منطقهای و ایجاد اشتغال پایدار و تولید ثروت مد نظر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان می گوید: بر اساس منافع ملی باید یک نگرش سیستمی برای آموزش فنی و حرفهای داشته باشیم. ۸۲ درصد از منابع نفت و گار کشور در استان خوزستان واقع است و این منابع را باید با دانامحوری و هدایت این مجموعه به نحو احسن مدیریت کرد تا ارزش افزوده مناسبی از این ثروت خدادادی به دست بیاوریم که این موضوع نیز به آموزش بازمیگردد.
به گفته او اگر تلفیق علم و صنایع را داشته باشیم؛ هم اشتغال را به دنبال دارد هم افزایش کیفیت را؛ بنابراین باید ادارهکل فنی و حرفهای خوزستان اثرگذاری لازم را داشته باشد.
۶.۴ میلیون هکتار در بخش توسعه کشاورزی استان خوزستان مطرح است که ۱.۲ آن مورد بهرهبرداری قرار میگیرد؛ این در حالی است که حدود ۳۲ درصد آبهای جاری کشور در استان خوزستان قرار دارد. ما به عنوان افراد فنی بنا نیست که حتما مدیر باشیم بلکه کارشناسان هستند که میتوانند پتانسیل موجود را شکوفا کنند.
میتوان با ترویج مهارت، اثرگذار بود. در بیانیه گام دوم تاکید شده است که باید در جهت پیشرفت اهداف نظام، خلاقیت و نوآوری داشته باشیم و کارآفرین تربیت کنیم تا از این منابع نتیجه بگیریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: سزاوار نیست که خوزستان بیش از ۱۴ درصد بیکاری داشته باشد. ادارهکل آموزش فنی و حرفهای پتانسیل بسیار بالایی دارد، زیرا حلقهای است که به تمام صنایع وصل است. چرا کشورهای متخاصم به استان خوزستان طمع دارند؟ زیرا در آن منابع و امکانات وجود دارد و نیروی انسانی توانمند و آگاه میتواند باعث ایجاد تغییر در این استان شود.
انتهای پیام/م