عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره طرح «احتمال جرم شدن تولید محتوا در توییتر و یوتیوب» پرداخت.

اخیرا طرحی با عنوان الحاق یک ماده به قانون ممنوعیت بکارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره در مجلس اعلام وصول شده است که در صورت تصویب، تولید محتوا در پلتفرم‌هایی مانند یوتیوب و توییتر هم می‌تواند جرم تلقی شود.

براساس این طرح، هرگونه همکاری و تهیه محتوا برای پلتفرم‌های غیر مجاز، مجرمانه است.

جلال رشیدی کوچی با انتشار کلیپی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، در این باره گفت:   این طرح توسط یک نماینده مطرح شده و در شهریورماه ۱۴۰۰ نیز به صورت عادی اعلام وصول شده است. نماینده ارائه دهنده این طرح  دغدغه و نگرانی برای افرادی شده که در فضای مجازی تولید محتوا می کنند را  کاملا پذیرفته و گفتند که بندی که مربوط به محدودیت برای تولید محتوا می شود قطعا حذف خواهد شد.

سیدنظام الدین موسوی نیز شایعاتی مبنی بر مصوبه مجلس برای ممنوعیت تولید محتوا در توئیتر و یوتیوب را صراحتا تکذیب کرد و گفت: این موضوع در دستور کار صحن مجلس شورای اسلامی قرار ندارد.

به گفته این نماینده مجلس، طراح این طرح اعلام کرد به هیچ عنوان بستر این طرح برای شبکه های اجتماعی مثل توییتر و یوتیوب نیست بلکه بستر این طرح برای ماهواره و شبکه های ماهواره ای است.

به گفته موسوی سخنگوی هیات رئیسه مجلس تعدادی از نمایندگان مجلس ممکن است طبق قانون، طرح‌های مختلفی را تدوین و به کمیسیون‌های تخصصی پیشنهاد دهند، اما این مسئله به هیچ عنوان به معنی بررسی یا تصویب همه طرح‌ها در صحن مجلس نیست. 

رشیدی کوچی همچنین گفت: این طرح به شکل عادی اعلام وصول شده است و ما ۱۰۰ ها طرح دیگر داریم که قبل این طرح به صورت عادی اعلام وصول شده و بنظر نمی رسد عمر این طرح به این مجلس برسد. قطعا طرح هایی با اولویت های بالاتری وجود دارد که بر اساس آیین نامه مجلس در نوبت رسیدگی هستند.

در ماده الحاقی این طرح آمده، تبلیغ هرگونه کالا، خدمات و آثار هنری ایرانی از طریق شبکه ها، رسانه ها، بستر‌ها و پلتفرم‌های غیرمجاز (اعم از ماهوار‌های یا بر بستر پهن‌باند) که فهرست آن توسط کارگروه تخصصی ماهواره متشکل از نمایندگان سازمان صداوسیما، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی و دادستانی کل کشور هر سه ماه یکبار اعلام می‌گردد، ممنوع است. متخلف از این حکم حسب مورد به یکی از مجازات‌های درجه ۵ تا ۷ مقرردر مواد (۱۹) و (۲۰) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ محکوم می‌شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰
اسم اون ونماینده رو بدین مردم تا انتخابات بعد بدونن بهش رای بدن یا ندن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۶ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰
چرا مسولان تا زمانی که پست دارند افسارشان را دست تند روزها میدهند ..اما به محض اینکه مثل ما مردم عادی میشوند. ،،روشنفکر و نخبه میشوند

آقای رفسنجانی تا پست داشت با تندروها بود بعد که هیچ کاره شد روشنفکر شد ..خاتمی با تمام آزادی اجتماعی که شعارش بود باز هم خیلی جاها با تندروها بود ،الان روشنفکر شده

احمدی نژاد کلا با تندروها بود میدان کلا در اختیار تندروها چهار سال اول داد وشدید در اختیار تندروها بود

الان از خودش روشنفکر تر خودش هست
همین تقی پور ،نوباوه ،ویس کرمی که الان اینقدر تندرو هستند .معلوم نیست وقتی هیچکاره شدند چقدر برعکس شوتد
Netherlands
ناشناس
۰۰:۱۵ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰
دیکتاتوری که شاخ و دم نداره داره ؟ ایا بستن همه چیز بر روی مردم و دیوار کشی دیکتاتوری نیست ؟ ایا سانسور دیکتاتوری نیست ؟ اینا رو جواب بده
آخرین اخبار