عبدالله آذری گفت: بخش اعظمی از روستاهای این شهرستان در مناطق صعبالعبور و با دسترسی بسیار سخت قرار گرفته و همین امر نیز باعث شده تا سختی کار و انجام پروژههای مربوط به شرکت توزیع برق در این روستاها دوچندان باشد.
او گفت: در مجموع شهرستان سروآباد دارای ۷۳ روستا میباشد که تمام روستاهای بالای ۵ خانوار در این شهرستان از نعمت انرژی برق بهرهمند هستند.
مدیر توزیع برق شهرستان سروآباد گفت: بر اساس بند “ز تبصره ۹” قانون بودجه، تأمین برق و توسعه طرح تکخوانی (کنتورهای باز فروش روستایی) با هدف جلب رضایت مشترکان یکی از مهمترین برنامههای کاری شرکتهای توزیع برق محسوب میشود.
آذری گفت: در سال جاری کنتور برق کل ۴۰ روستای باقی مانده با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان از حالت باز فروش خارج و به تکخوانی تبدیل شد.
مدیر توزیع برق سروآباد می گوید: جمع آوری انشعابات غیرمجاز، بهره مندی از خدمات غیرحضوری از طریق دو درگاه سایت شرکت توزیع برق و اپلیکیشن برق من، شفافیت در پرداختیها و در نهایت برقراری عدالت اجتماعی همچون مشترکین شهری مهمترین ویژگیهای اجرای این طرح است.
در سیستم باز فروش، کنتور مادربرای روستا نصب و نماینده شورای روستا از طریق همان کنتور، میزان برق مصرفی مشترکان و هزینه پرداختی را اعلام میکند حالآنکه در سیستم تکخوانی، هر مشترک یک کنتور جداگانه دارد و به صورت جداگانه نسبت به قرائت کنتور و صورت حساب پیامکی به صورت الکترونیکی آنها اقدام میشود و مشترکان روستایی میتوانند از خدمات شرکت توزیع برق بهرهمند شوند.