آقای محمدباقر قالیباف گفت: با تنقیح قوانین، ۱۲ هزار قانون کنونی را به سرعت کاهش میدهیم تا مردم بتوانند به صورت یکجا از حقوق خود آگاه شوند.
رئیس مجلس پیش از این هم در جلسه شورای هماهنگی قوه مقننه روشهای سنتی و فردی را ناکافی دانسته بود و خواست تا فناوریهای جدید برای تنقیح قوانین به کار گرفته شود.
آقای قالیباف با آغاز مجلس یازدهم هوشمندسازی را در امور قوه مقننه از برنامههایش عنوان کرده بود.
«هوش مصنوعی و قانون» را از زیرشاخههای هوش مصنوعی میدانند که تمرکزش بر کاربردهای هوش مصنوعی در مسائل انفورماتیک حقوقی و مشکلات اصلی آن است.
بنا بر گزارشها، برخی کاربردهای هوش مصنوعی در آمریکا و انگلستان در امور قانونی و حقوقی قابل مشاهده است.
بیشتر بخوانید
مرکز پژوهشها سال ۱۳۹۷ در سلسله گزارش هایش درباره هوش مصنوعی و قانونگذاری، برای مواجهه با مسئله هوش مصنوعی و بهره برداری از آن در حوزه قانونگذاری، ضرورت رشد نیروی انسانی آشنا با این حوزه را انکارناپذیر دانسته.
به گزارش این مرکز، پژوهشهای بنیادین بیشتر در حوزه هوش مصنوعی میتواند زمینه ساز تجهیز مجلس به این پدیده و ارتقای نقش کشور در پیشبردش باشد.
مرکز پژوهشها اعلام کرده باید به ترویج و توسعه ادبیات هوش مصنوعی در حکمرانی توجه شود و در سیاستگذاری ها، برنامه ریزی و اجرای برنامهها استفاده از هوش مصنوعی در اولویت قرار بگیرد.
آقای مهدی شایسته مؤسس مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه، مهر ماه امسال به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود این مرکز برای تدوین و تنقیح قوانین و مسائل مرتبط با مجلس، میخواهد بستر و پلتفرمهایی را ارائه دهد.
خدا رحم کند