زهرا شیخی درباره علت عدم نظارت بر بودجه دانشگاههای علوم پزشکی گفت: نظارت بر نحوه هزینه کرد بودجه دانشگاههای علوم پزشکی وجود دارد، زیرا مجلس شورای اسلامی از بازوی نظارتی به نام دیوان محاسبات برخوردار است و ما در کمیسیون بهداشت و درمان بسیاری از مشکلات و سوالاتی را که بدون پاسخ مانده از طریق دیوان محاسبات برای بررسی موضوع ورود کردهایم و به نتایج مشخصی هم رسیدهایم.
علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس هم در این رابطه هشدار داده و گفت: «مستثنا شدن بخش قابل توجهی از منابع عمومی دولت از قانون محاسبات عمومی موجب ایجاد بستر فساد و انحراف منابع شده است. نبود شفافیت آن هم در جایی که بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار وجود دارد، میتواند باعث ایجاد فساد شود.»
شیخی معتقد است که شاید به گفته وزیر بهداشت و یا مسئولین اجرایی کشور اگر دست هیئت امنای دانشگاهها در بحث دخل و خرج منابع باز نباشد ممکن است که محدودیت ایجاد شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد، ما باید در جریان هزینه کرد منابع در دانشگاههای علوم پزشکی باشیم و آنچه مشخص است این است که در جاهایی در این هزینه کرد مشکل وجود دارد مجلس به دنبال شفافیت بیشتر در این خصوص است در اگر نظارت دقیق در اصلی دیوان محاسبات بر این موضوع صورت بگیرد این مسئله قابل حل است.
با تصویب ماده یک قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور در چند سال قبل، دانشگاههای علوم پزشکی که بودجهای بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در اختیار دارند، از شمول این قانون خارج شدهاند.
شیخی گفت وزارت بهداشت باید اعلام کند که چرا نحوه هزینه کرد بودجه دانشگاههای علوم پزشکی مشخص و اعلام نمیشود. آنها موظف هستند هر گزارشی که نمایندگان مجلس بخواهند را در اختیار آنها قرار دهند و اگر سوالات مبهم بود هم میتوانند نمایندگان مجلس از اهرمهای قویتر استفاده کنند.
کنکور را بردارید و کیفیت اموزش را ببریند بالا
من خودم سه سال پشت کنکور موندام امدم خارج پزشکی راحت قبول شدم و فارغ التحصیل
و هم اکنون در یکی از بیمارستانهای مهم مشغول به کار هستم.