طبق اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، شما نباید تخم مرغ های خود را در پوسته آنها منجمد کنید. با این حال، اگر این کار را انجام دهید، اگر پوسته در طول فرآیند انجماد ترک خورده است، باید آنها را دور بیندازید.
اگر با بررسی تخم مرغ های منجمد متوجه شدید که پوسته منجمد نشده، میتوانید با خیال راحت آن ها را تا زمانی که قصد استفاده ندارید، منجمد نگه دارید. وقتی آماده استفاده از تخم مرغ یخ زده هستید، زمان بگذارید تا در یخچال یخ زدایی شود.
وقتی تخم مرغهای یخ زده ذوب میشوند، ویژگیهای آنها به خصوص زرده اش تغییر میکند.
زرده هنگام یخ زدن تغییر میکند، جامد میشود و ژلمانند میشود و زمانی که آن را از حالت یخ زده خارج میکنید، تغییر نمیکند. اما استفاده از سفیده تخم مرغ نسبتاً آسان است، اما زرده تخم مرغ بیش از حد سفت می شود که نمیتواند مخلوط شود و ممکن است برای شما سردرد ایجاد کند.
در ادامه به چند نکته هنگام آشپزی با تخم مرغ اشاره می شود:
• تخممرغهای خود را در دمای خیلی بالا نپزید؛ زیرا این امر میتواند منجر شود که سفیده تخم مرغ سریعتر از زرده پخته شود.
•وقتی تخممرغها کمی پخته شدند، آنها را از روی حرارت بردارید. بیش از حد پخته و خشک نشوند.
• از پختن تخم مرغ بدون پوست در آب جوش مستقیم خودداری کنید.
منبع: سایت تستینگ تبل