خلیل عوضزاده گفت: طرح بهارستان به منظور اصلاح، توسعه و احداث شبکههای برق مناطق روستایی در کشور اجرا میشود، سهم سیستان و بلوچستان در ابتدای اجرای این پروژه ۶۶۰ روستا بوده که این عدد با توجه به عملکرد مثبت شرکت توزیع نیروی برق استان به ۷۲۸ روستا ارتقا پیدا کرده است.
او گفت: ۱۰۶ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ۳۷۱ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و ۴۵۴ دستگاه ترانس طی اجرای پروژههای اصلاح و بهینه سازی، توسعه و نگهداری، برقرسانی و جابه جایی و رفع حریم شبکه روستایی انجام شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اعتبار در نظر گرفته شده توانیر برای اجرای این پروژهها را بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار تاکنون تخصیص و هزینه شده است.
او می گوید: کار برقرسانی به ۱۰ روستای فاقد برق شهرستانهای ایرانشهر، خاش، سراوان، فنوج و بمپور نیز در قالب این طرح انجام شد.
عوضزاده گفت: ۹۹.۷ درصد روستاهای سیستان و بلوچستان از برق مطمئن و پایدار بهرهمند هستند شرکت توزیع نیروی برق استان کار برقرسانی به تمام روستاهای دارای مجوز این منطقه را انجام میدهد.
او می گوید: جابه جایی و مقاوم سازی پایههای برق در معابر روستایی، تامین ولتاژ مطمئن برای مشترکان روستایی، اصلاح روشنایی معابر عمومی روستایی، اصلاح فرسودگی شبکه برق روستاهای مشمول طرح و توسعه و تامین برق متقاضیان از جمله اهداف طرح بهارستان محسوب میشود.