منصور دیان اردستانی گفت: با وجود مشکلهای موجود مرتبط در زمینه تولید، با مدیریت صورت گرفته و اقدامهای انجام شده همراه با همکاری فعال تشکلهای طیور و واحدهای مرغداری گوشتی، این میزان جوجهریزی در استان قم محقق شد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان جوجهریزی انجام شده طی سال گذشته درقم بیش از اهداف کمی و شاخصهای درنظر گرفته شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای تولید گوشت مرغ بود و موجب افزایش سطح تولید این محصول مهم پروتئینی در استان شد.
او گفت: میزان جوجهریزی مرغ گوشتی درسال ۹۹ برابر با ۱۲ میلیون و ۲۲۵ هزار قطعه بود که رقم فوق در سال ۱۴۰۰ با رشد مطلوبی همراه شد و این روند رو به رشد در سالجاری نیز با برنامهریزی صورت گرفته، ادامه خواهد یافت.
اردستانی گفت: در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد و در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت میکنیم.
قم از جمله استانهای برتر کشور ازنظر تراکم مرغداریهای فعال است؛ قم رشد قابلتوجهی در صنعت طیور دارد و بهطور میانگین هشت درصد نیاز تخممرغ و سه درصد نیاز مرغ گوشتی کشور را تامین میکند.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.