سید امید خلیل زاده گفت : با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و در نتیجه تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و حفظ و حراست از سلامت مصرفکنندگان انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی ، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز در مراکز تولید ، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی، شامل کشتارگاهها، قصابیها، فروشندگان گوشت، مراکز بستهبندی ، رستورانها و غذاخوریهاو غیره... در قالب 43 اکیپ نظارتی ستادی و بازرسی عملیاتی استان در دو شیقت کاری صبح و بعد از ظهر در سطح استان طی ایام عید نوروز از 14 اسفند 1400 لغایت 14 فروردین 1401 در استان به اجرا گذارده شد .
او گفت:در این طرح اکیپ نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشکی ، موفق به بازرسی 9 هزارو 919 نوبت از مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز،گوشت سفید ،تخم مرغ ، ماهی و ... ) شدند .
به گفته خلیل زاده دراجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی در ایام نوروز تعداد 14 هزار 900 راس دام سبک و سنگین و تعداد 4 میلیون 750 هزار قطعه طیور در کشتارگاههای دام و طیور استان تحت نظارت های بهداشتی و شرعی بازرسین این اداره کل ذبح گردید ه است که منجر به تولید و استحصال 1 هزارو 380 تن گوشت قرمز و 8 هزار و 266 تن گوشت سفید در مجموع 9 هزارو 50 تن گوشت سفید و قرمز در ایام تعطیلات نوروز گردیده است.
مدیرکل دامپزشکی استان می گوید: طی 9هزار و919 نوبت بازرس و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نزدیک به 20 تن انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف ، ضبط و از چرخه مصرف خارج گردیده است و تعداد 94 مرکز عرضه متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی و تعداد 26 مرکز متخلف نیز پلمپ گردید است و به 100 مورد شکایت مردمی در ایام نوروز نیز پاسخگویی شده است .
خلیل زاده در پایان مجددا از شهروندان محترم درخواست کرد کلیه فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .