افشین آزادی با تشریح مراحل اجرای سند تحول حوزه هنری کرمانشاه از آغاز اجرای این سند تحولی از مهرماه ۱۴۰۰ خبر داد.
به گفته رئیس حوزه هنری کرمانشاه پس از بحران کرونا تصمیم گرفتیم سند تحول حوزه هنری را با کمک کارشناسان و خبرگان حوزه فرهنگ و هنر تدوین کنیم و در این سند سعی شده است تمام ابعاد فعالیتهای فرهنگی در نظر گرفته شده و برای مشکلات شناسایی شده راهکار تعریف شده است.
چشم انداز این سند تحول ۱۴۰۳ و اجرای مراحل آن سه ساله است که از مهرماه ۱۴۰۰ آغاز شده و با هفت راهبرد اصلی تا ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
شناسایی استعدادها و آموزش متناسب با استعدادها اولین گامی است که در این سند مورد توجه قرار گرفته است.
جمع آوری تاریخ شفاهی به ویژه از پدران و مادران شهدا و چاپ حداقل ۴۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت از دیگر اقدامات گام دوم سند تحول حوزه هنری کرمانشاه است.
کرمانشاه را به نام دیار پهلوانان میشناسند برای معرفی و شناساندن این فرهنگ کاری انجام نگرفته است؛ بدین ترتیب ما سوم گام این سند را تمرکز بر تولید محصولات هنری در راستای احیا و تقویت فرهنگ و هویت پهلوانی تعریف کردیم.
برجسته سازی الگوهای هویت بخش استان به جامعه کرمانشاهی و ملی گام دیگری از این سند تحول است جای خالی الگوهای کرمانشاهی در محصولات فرهنگی و هنری خالی است و باید با عزمی راسخ برای معرفی این الگوها با شیوههای هنری تلاش شود.
ساماندهی گروههای اندیشهای و نخبگانی فرهنگی هنری انقلاب در استان کرمانشاه اصل دیگری در سند تحول حوزه هنری کرمانشاه است که با بها دادن به گروههای نخبگانی باید محقق شود.
توسعه دسترسی عمومی به تولیدات حوزه هنری اصل دیگری از راهبردهای تخصصی سند تحول حوزه هنری کرمانشاه است که برای هنرمندان کرمانشاهی درآمدزا و برای مصرف کنندگان این تولیدات مفید است.
توسعه و بهبود مؤلفههای درون سازمانی حوزه هنری استان کرمانشاه راهبرد پایانی در این سند است در این راهبرد به دنبال آموزش و ارتقا عملکرد نیروهای خود حوزه هنری هستیم .