شاخص کل هم وزن با حدود ۳.۵ درصد رشد از ارتفاع ۳۸۷ هزار و ۶۳۹ واحد به ۴۰۱ هزار و ۴۳۶ واحدی رسید. شاخص کل فرابورس نیز مانند دو شاخص دیگر روند مثبتی داشت و از پله ۲۰ هزار و ۲۴۷ واحد به پله ۲۰ هزار و ۷۶۳ واحد افزایش یافت و رشد ۲.۵ درصدی را تجربه کرد
آقای امید پور محمود تحلیلگر بازار سرمایه گفت: در رابطه با جریانات نقدینگی روز شنبه ۳۷۰ میلیارد تومان ورود نقدینگی حقیقی را بازار شاهد بود. در روز یکشنبه ورود و خروج پول برابر بود، روز دوشنبه ۱۲۷ میلیارد تومان، روز سه شنبه ۸۷ میلیارد تومان و امروز نیز ۱۰۴ میلیارد تومان خروج پول را شاهد بودیم، پس در مجموع در این هفته کاری که به اتمام رسید شاهد خروج پول در بازار بودیم.
به گفته او، بررسیها نشان میدهد برخلاف روند خروج پول حقیقی از کلیت بازار صنایع، صنایع محصولات شیمیایی، سرمایه گذاریها، چند رشتهای صنعتی، محصولات غذایی و تامین سرمایه در پنج روز اخیر شاهد ورود پول بودهاند.
از لحاظ بازدهی نیز گروه محصولات کامپیوتری، سایر معادن، صنایع چرم، چند رشتهای صنعتی و هتل رستوران در رتبههای نخست بازار در هفته کاری که به اتمام رسید بودهاند.
در هفته کاری که به اتمام رسید حقیقیها بیشتر از بازار خروج داشتهاند و نقش حقوقیها در رشد بازار پررنگتر بوده است. البته که در انتهای بازار در روز سه شنبه و امروز نقش کاهش قیمت دلار در بازار مشهود بود، همچنین شاخص کل و شاخص کل هم وزن هر دو در یک ناحیه مقاومتی هستند و جایگاه تکنیکالی نیز بر روند بازار اثر گذار بود.
آقای حسین مرید سادات گفت: در هفتهای که به اتمام رسید از لحاظ ارزش معاملات وضعیت مناسبی در بازار حاکم بود. شنبه ۷ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان، یکشنبه ۷ هزار و ۶۶۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۸ هزار و ۷۱۱ میلیارد تومان، سه شنبه ۷ هزار و ۸۲ میلیارد تومان و امروز ۷ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش معاملات بوده است.
در هفتهای که گذشت عملکرد بازار قابل پیش بینی بود خریداران جسورانه در قیمتهای فعلی اقدام به خرید کردند و هدف بالاتر از محدوده یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد بود، بعد از این که شاخص این هدف را رد و تثبت کرد، طبیعی بود که فشار فروش در بازار ایجاد شود.
در این هفته نیز سهمهای کوچک و متوسط بازار عملکرد بهتری را داشته اند و هفتهها است که شاهد خروج پول از صنایع بزرگ گروه فلزات اساسی و فرآوردههای نفتی هستیم.
او گفت: مصوبه وزارت صمت در مورد دریافت عوارض از صادرات محصولات فولادی و فلزیها در هفته قبل همچنان بازار را تحت تاثیر قرار داده بود. در این هفته از روز دوشنبه دامنه نوسان یک درصد افزایش پیدا کرد و به ۶ درصد مثبت و منفی رسید که این موضوع نیز سبب پویاتر شدن بازار میشود و بر روند بازار اثری مثبت داشت، نکته مهم دیگر درخواست هندوستان برای خرید نفت ایران بود که بر روی صنایع نفتی اثر داشت.