مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افراد خواست، مسمومیت با قارچ‌های طبیعی را جدی بگیرند.

اکبر آزادی با اشاره به شروع رشد قارچ‌های محلی و طبیعی، از مردم خواست از چیدن، خریدن و مصرف قارچ‌های روییده در طبیعت، کوه و دشت پرهیز کنند.

به گفته مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ‌های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آن‌ها را از بین نمی‌برد.

برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کرد.

در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه، هرگز آن را نخورید.

از دست زدن به قارچ‌های وحشی ناآشنا خودداری کنید، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست وجود دارد.

اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید، دست خود را به چشم چ، دهان و پوست خود نزنید.

در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کنید و فرد مسموم شده را هرچه سریع‌تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید. همچنین نباید جلوی تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را گرفت .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.