رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از اختراع و ساخت دستگاه‌های تجهیزات پزشکی توسط شرکت‌های دانش بنیان داخلی برای اولین بار در دنیا خبر داد.

حسین قناعتی گفت: علاوه بر اختراع برخی از تجهیزات پزشکی که برای اولین بار توسط متخصصان ایرانی در دنیا ساخته شده‌اند، دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به اندازه تمام دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی و فنی در این زمینه اختراعات داشته و تجهیزات پزشکی ساخته و ارائه کرده است.

او افزود: امروز در عرصه پژوهش دیگر انتشار پتنت خیلی مهم است که در این زمینه ایران رتبه ۳۹ دنیا را داراست؛ بنابراین باید به این سمت حرکت کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: شهر فناوری شهید سلیمانی که در ۱۷۰ هزار هکتار در حال احداث است و ۱۰۰۰ شرکت دانش بنیان و استارتاپی را تحت پوشش خواهد داد، متعلق به همه دانشگاه‌های علوم پزشکی است بنابراین از همه دانشگاه‌ها می‌خواهیم به ما در این راستا کمک کنند تا بتوانند از امکانات آن در آینده استفاده کنند.

قناعتی می گوید: سودآوری شرکت‌های دانش بنیان فقط در دارو بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار بوده است و ادامه اقداماتی نظیر احداث این شهرک می‌تواند کشور را از مصرف کننده به تولید کننده تکنولوژی تبدیل کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روند تخصیص بودجه اصلاح شده و تعداد کمی از مراکز نمی‌توانند درصد زیادی از کل بودجه را دریافت کنند. بودجه پژوهش به مراکزی که کارآیی و راندمان دارند اختصاص می‌یابد. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱
واله ما بزرگترین تحول تو ماسک های ان 95 رو بوجود اوردیم ولی هنوز دانشگاه تهران تستش نکرده در حالی که گفتن سه روزه تست میکنیم
آخرین اخبار